Du må slett ikke så langt ut i verden for å finne de unike opplevelsene! En kort flytur vestover er du midt i området som National Geographic kåret til verdens beste reisemål. Vi vil gjerne fremheve Sunnmørsregionen som en spennende reisemål for ditt neste ansatt- eller kundearrangement.

Allerede under innflygningen til jugendbyen Ålesund forstår man hvorfor byen er kåret til Norges vakreste. Med Sunnmørsalpene som bakteppe ligger byen ytterst på en kupert halvøy i innseilingen til Geirangerfjorden – som forøvrig er innlemmet på UNESCOS Verdensarvliste. På byvandringen oppfordrer vi til å løfte blikket og oppdage mangfoldet av spir, tårn og vakre ornamenter i husfasadene. Utallige trappetrinn opp fra bykjernen finner dere byfjellet Aksla og Fjellstua, hvor man roer pulsen igjen med å beundre en uforglemmelig panoramautsikt.

I Ålesund bor man flott, spiser godt og opplever en unik atmosfære skapt av naturen og de koselige bygatene. Matopplevelsene spenner fra eminente fiskerestaurant MAKI, til mer løssluppen helaften på kulturperlen Teaterfabrikken, hvor vi skreddersyr kvelden for dere med musikk- og humorinnslag…

Dagene kan fylles med fartsfylt havraftingtur i RIB, til fuglefjellet på Runde, også kjent for et av verdens rikeste myntfunn etter skipsforliset i 1725, eller inn Hjørundfjorden til lunsj på ærverdige Hotel Union Øye. Ona og Svinøy fyr ligger også innen rekkevidde. Mer fysisk utfoldelse får dere på en heftig aktivitetsdag med base på idylliske Rekkedal Fjellgard – som med historie tilbake til folkevandringstiden år 700 e. Kr. fortsatt trakterer sine gjester i et unikt miljø. Avreisedagen kan vi legge inn stopp på maleriske og fredede Alnes Fyr, bare 10 minutter fra Vigra flyplass. Fiskeværet byr på kunst og en historisk utstilling, flott utsikt til storhavet og fersk hjemmebakst. Som lagbyggende avslutning kan det være moro å overraske de ansatte med et «spontant» malekurs i fjæra her ute  – med premie for beste resultat, og kanskje en aktmodell som vil gi aktiviteten en ekstra snert! Uansett aktivitetsnivå, Connections vil sørge for et minnerikt arrangement her på 62. breddegrad!

Les mer om Ålesund