Lett tilgjengelig fra Sandefjord Torp, Bergen, Stavanger og Oslo Gardermoen ligger denne lille hjerteknuseren av en by – full av sjarm og liv. Flyene går riktignok til London Gatwick, men reiser du sørover i stedet for nordover har du nesten alt du ønsker deg fra London – i et miniformat.

Brighton er full av overraskelser. Royal Pavilion minner om Taj Mahal på utsiden og et kinesisk luksushotell på innsiden. Brighton Royal Theatre byr på musicals og show som du trodde du måtte til London for å se og den berømte shoppinggaten The North Laine er en drøm for deg som er lei de store handlegatene med de samme butikkene over alt. Her ligger små spesialbutikker, gatemarkeder og kafeer tett i tett. Om du ønsker deg «high street stores» så finnes disse også, eksempelvis på Churchill Square Shopping Centre.

For våre firmagrupper arrangerer vi alt fra utflukter på hundeveddeløp til Formel 1 på bane til byvandring eller et besøk av Basil, Sybil og Manuel. Sistnevnte kan dukke opp når du minst venter det – til en middagsopplevelse du sent glemmer. Vi lover at Brighton er en destinasjon man blir glade av og glade i.

Les mer om Brighton

eller kontakt oss i Connections for mer informasjon!