Sandefjordsfirma blir store på firmaturer og events

Connections kjøper Now We´re Talking!

De to Sandefjords-selskapene innenfor firmaturer og events tenker stort. Connections kjøper Now We´re Talking! AS og blir med det et av de største byråene i sitt slag i Norge. ”Vi opplever stor pågang innenfor både firmaturer og events og får med dette enda mer ekspertise og større produksjonskapasitet inn i selskapet”, sier en fornøyd daglig leder i Connections, Marianne Reistveit. De to selskapene har vært i dialog i lang tid – og har nå funnet en felles oppskrift for hvordan sammenslåingen skal bidra til langsiktig vekst. ”Vi gleder oss til å bli en del av Connections-familien. De er best i klassen innenfor digitale løsninger, noe som vil komme våre kunder til gode. Dessuten er de flinke folk og jeg er sikker på at vi vil skape synergier sammen”, sier daglig leder i Now We´re Talking!, Jan Roger Henriksen.

21 ansatte – og kunder fra hele Skandinavia

Hele 21 ansatte vil fra kontoret i Kongens gate i Sandefjord jobbe med alt fra små og store firmaturer til større, skreddersydde events. Belønningsturer er også et område selskapet vil satse videre på, dette er et marked i vekst. Now We´re Talking! er i dag spesialister på firmaturer og sportsreiser.  Fra før håndterer Connections AS all reise for Sandefjord Fotball, Strømsgodset, Odd, Mjøndalen, Lillestrøm og Larvik Håndballklubb, i tillegg til Marit Strømøy og Molly Pettit – og nå skal vi gire opp også på dette”, sier Reistveit. ”Med gjengen fra Now We´re Talking! på laget blir vi styrket på sportsreiser. De har 16 års erfaring med sportsreiser for bedrifter og er enestående på området”, sier Reistveit. Kundene til begge selskaper sprer seg over hele Skandinavia. Under halvparten av kundene kommer fra Vestfold, mange fra Oslo eller landet for øvrig.

Satser stort på digitale løsninger

Connections har lenge ligget i tet på digitale løsninger, dette vil nå også komme Now We´re Talking!’s kunder til gode. Bedrifter som skal på firmatur eller gjennomføre et event får sin egen nettside og app for arrangementet. Gjennom appen kan bedriften sende pushmeldinger til deltakerne underveis med nyttig informasjon. Det ligger også programvare for rebusløp og skattejakt i appen. Connections tilrettelegger også for interaktive konferanser gjennom mentometer-løsning, spørreundersøkelser og mye mer. ”Vi ser at kundene våre ønsker mest mulig skreddersydd opplegg for sin tur, det er mulig med våre digitale løsninger”, sier Reistveit.

Tre solide bein å stå på

Connections vil etter oppkjøp rendyrke sin virksomhet innenfor tre områder; firmaturer og events, forretningsreiser og søsterselskapet Reisecompaniet’s ferietilbud. Avdelingen for firmaturer, som skal levere alt fra belønningsturer til kick offs, firmaturer eller sportsreiser, vil ledes av Jan Roger Henriksen. Selskapet leverer også større events eller gigantiske feiringer med artistgalla, eventdesign og full logistikk. Marianne Reistveit fortsetter som leder av Connections. All kompetansen samles nå under samme tak i Kongens gate hvilket betyr at gjengen i Now We´re Talking! flytter fra Komplett Arena til sentrum.

Målsetter 100 millioner i omsetning

Connections målsetter etter oppkjøpet å oppnå en omsetning på 100 millioner kroner i 2018. ”Jeg opplever at vi etter oppkjøpet står enda sterkere. Vi får bredere produktportefølje og økt kapasitet, i tillegg begynner vi å kunne høste frukter av investeringene vi har gjort innen teknologi”, sier Reistveit.

Som før, bare enda bedre

Oppkjøpet vil ikke påvirke de planlagte turene som kundene til Now We´re Talking! har i bestilling. Det blir de samme kontaktpersonene og alt vil gå som planlagt. ”Den eneste forskjellen vil være at vi kommer til å tilby Connections’ digitale løsninger til de som har bestilt tur i høst eller til våren, så det blir bare flere muligheter. Det er bare å glede seg”, avslutter Henriksen.