Fra 1.10. fikk vi i Connections 3 dyktige, nye kolleger i Drammen, gjennom oppkjøpet av Reisecompaniet AS. Deres spesialitet er påmeldingsturer og dette konseptet vil vi styrke både i omfang og antall. I tillegg vil vi kunne tilby våre firmaturer og events til enda flere bedrifter i Drammensregionen.

Utdrag fra pressemeldingen:

«Med dette åpner vi vårt fjerde kontor i Norge, noe som er viktig først og fremst for å kunne være synlig i flere geografiske områder – men også for å forbli en attraktiv arbeidsplass for de rette menneskene» sier eier og daglig leder Marianne Reistveit. «Skal vi vokse må vi være attraktive på flere måter, og da betyr plassering og hvordan vi makter å utnytte vår energi og kompetanse best mulig mye».

Reistveit mener de bedriftene som satser på god bedriftskultur er fremtidens vinnere. «Forskjellen er menneskene – det ser vi også hos våre kunder» sier Reistveit. «De bedriftene som pleier sine ansatte på flere områder er de som er attraktive arbeidsplasser – man jobber bedre sammen og oppnår gode resultater. Selv i vanskelige tider lønner det seg å beholde en god bedriftskultur – det koster mye mer å reparere enn å pleie. Et suksesskriterium for å være lønnsom er å ha det gøy i arbeidstiden, og kanskje også i samvær med kolleger på andre arenaer. Det er da vi kommer inn i bildet!»

Gå til Reisecompaniets nettside

Reisecompaniet - opplev verden med oss!