Dubai har alt! Hvor ellers kan man nyte strandlivet på delikate strender for noen minutter senere suse ned en snøkledd alpinbakke og deretter avrunde dagen med å ri kameler inn i solnedgangen ute i ørkenen? Alt akkompagnert av menyer fra alle verdenshjørner og ikke minst – uansett hva du inntar av opplevelser samt vått eller tørt – alt serveres til en meget høy kvalitet. I vinterhalvåret har Norwegian direkterute 3 ganger ukentlig. Dette gjør det svært overkommelig med en langweekend til Dubai – en destinasjon som tilbyr varme, sol og opplevelser året rundt.

Hva med å overnatte ute i ørkenen i en ekte beduinleir, kun omgitt av stillhet og stjernehimmelen? På toppen av en kveld full av overraskelser og god mat kjennes det deilig å rulle seg sammen på de arabiske teppene og oppleve 1001 natt i løpet av noen små timer. Dagen etter blir vi eksempelvis plukket opp av en Hummer limousine og etter en liten rundtur med champagne i glassene spiser vi middag på vår egen terrasse – med utsikt til Burj Al Arab – et landemerke og et av verdens flotteste hoteller.

Dubai er en av verdens største byggeplasser med spektakulære prosjekter som The Palm, verdens høyeste bygning Burj Khalifa, verdens flotteste hotell Burj Al Arab, The World og mange flere. Vi ordner faglige besøk eller befaring for arkitekter, entreprenører og håndverkere. Eller for dere som bare vil ha en opplevelse utenom det vanlige!

Les mer om Dubai