Kanskje akkurat ditt firma blir noen av de første som er modige nok til å legge ditt neste arrangement til «verdens sjørøverhovedstad»? Med 750 sengeplasser er dette en av de største utbygginger med overnattingskapasitet på Sørlandet – noensinne! Vi i Connections slår gjerne et slag for det nære og det miljøvennlige.

Navnet «Abra Havn» trigger nysgjerrigheten hos de fleste – uansett aldersgruppe. Fra påske og frem til høstferien, utenom den hektiske skoleferien, kan de voksne regjere i de små sjørøveres paradis. I en kanonkules avstand fra inngangen på Dyreparken (som mange av oss har gode og barnslige minner fra) kan du nå gi dine ansatte et adrenalinkick på kveldssafari blant ulvene og andre rovdyr fra nordisk villmark. Og på østsiden av Grashavet – det syvende verdenshav – er det meste lov. Her finner man tre sibirske tigre, slanger og vaskebjørner – i sikre omgivelser.

Redd for slanger? Ikke etter et «Tropisk Event» i Dyreparken. Har du lyst til å be sjefen gå planken – og hoppe i havet? På Sjørøvertokt i Abra Havn har du muligheten. Her kan man også delta på et skikkelig plyndrertokt på havet, med konkurranser og dueller som får vinnerinstinktet frem i enhver landkrabbe. Hvem vinner og hvem havner i vannet? Toktet toppes selvfølgelig med ekte sjørøverfest – i borgen til selveste Sabeltann!

Møtefasiliteter finnes både i selve Abra Havn og på Rica Hotel Dyreparken tvers over veien. Underholdning skreddersys for din gruppe. Overnattingstilbud finner du i stor variasjon i størrelse og kombinasjoner. fra det enkle og rimelige som «Langemans hus» eller «Pelle og Pyses hytte» til det mer eksklusvie «Sabeltanns superkåk-suite» eller tårnsuiten i heksa Miriams hus.