Jeg kommer som regel sist på jobb hver morgen. Jeg går inn og roper hei, skrur på PC’en, henger opp jakken og rigger meg til foran skjermene. Går gjennom epost og dagens gjøremål, gir Finn en klem og så er det frokost. Her i Sandefjord kan vi nemlig spise frokost på jobb! Vi har et flott kjøkken med alt av utstyr man kan ønske seg. Ofte står jeg hjemme og lager middag, og banner på at jeg hadde olivenolje igjen – men så kommer jeg på at det er jo på jobb vi har igjen olivenolje. Jeg lager mye mat på jobb – men lunsjene våre kommer jeg tilbake til. De krever eget – om ikke egne innlegg. Vi handler inn alt vi ønsker og på ulike tidspunkt fram til lunsj spises det knekkebrød, granola og annet rart rundt på pultene. Og kaffe. Det drikkes mye kaffe her. Te også, faktisk. Tror det blir et innlegg det også! Kaffe og te i Connections. I dag var jeg så heldig og fikk ferdig påsmurt knekkebrød. Allsidige Finn disket opp med en av hans mange salt-søt kombo’er, som visstnok skal være helt supre. Finn; takk for frokost – veldig snilt av deg. Dessverre blir nok ikke knekkebrød med brunost OG reker min nye favoritt…. Du kan få slippe å lage flere salt-søte overraskelser til meg! Har nemlig hørt rykter om kaviar og Ha-På…

Så var det jobben! Hva gjør vi egentlig i Connections? Er det ikke bare å bestille fly og hotell og noen restauranter, så er det en tur? Joda, i bunn og grunn er det for så vidt det. Men dere skal vite at vi legger all vår ære i å skape gode opplevelser for dere, og at hverdagen vår ofte kan bestå av små detaljer som avstander, tidspunkter, menyer (ikke kylling to dager på rad..), teknikk, lyd, lys, antall til det ene og det andre, avbestillinger, påmeldinger, endringer og annet uforutsett. For å nevne noe. Heldigvis har vi gode systemer for å ivareta alt dette. Tall knatres inn i detaljerte excel-ark, informasjon legges inn og behandles i Superoffice – og selv samtaler blir registrert og dokumentert. Alt vi gjør er sporbart! Dermed kan vi hjelpe dere når en kollega er på reise eller er syk. Det er Finn som er kontorets Superoffice rytter. Han har fått alle til å bruke systemet og gjort en formidabel jobb med maler, opplæring, masing og annet som må til. Jeg prøvde meg på det samme da jeg startet her i august 2012, men var ikke standhaftig nok! Finn har klart det og nå er alle andre omvendte. Ligger det ikke i Superoffice, så gjelder det liksom ikke!

Det er sjelden at alle er på kontoret samtidig. Det er møter, reiser, studieturer, avspasering… Men har du ikke lagt avtalen inn i Outlook, så gjelder ikke det heller! Sånn må det være skal vi ha kontroll og kunne planlegge. Heldigvis løser det meste seg med dialog! Vi har det fleksibelt her i Connections. Det liker jeg. Det er gi og ta. Siden jeg kommer sent, er jeg ofte en av de siste som går. Men ikke den siste. Det sitter ofte flere igjen, som sikkert var her før jeg kom. Heldigvis har vi mobile løsninger. Mailer sjekkes og besvares mellom kjøring til piano og henting på friidrett, over middagsgrytene og ellers overalt. Litt til irritasjon for de 4 andre hjemme, men jeg tror de skjønner at jeg liker jobben min!

– Linn