Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Europas strandperler – hvor faglige diskusjoner og bølgeskvulp går hånd i hånd!

Frister det å holde morgenmøtet med sand mellom tærne? Eller å bytte ut kaffemaskinen med fersk sjøbris? Lengter du etter lunsjpauser under åpen himmel, og en ettermiddagsdukkert i havet?

Da er det på tide å pakke både penskoene OG flip-flopsene, og legge firmaturen eller workationen til en av Europas mange strandperler.

Her er våre 8 absolutte favoritter:

 1. Antibes – En malerisk middelhavsperle
  Den franske rivieraen en ideell destinasjon for firmaturer eller workation, og særlig sjarmert er vi av byen Antibes. Her finnes en rekke elegante overnattingssteder, men også et rikt utvalg i rimeligere alternativer. Antibes byr på en kombinasjon av kulinariske høydepunkt, kulturell rikdom, trange sjarmerende middelaldergater, og avslappende strender. Etter en dag med faglige samtaler, hvorfor ikke utfordre sjefen til en runde boules?

  Antibes ligger i nærheten av Nice, som har direkteflyvninger fra Oslo hele året.

 2. Valencia – Et gastronomisk mekka
  I denne spanske byen kan du krydre enhver kjedelig powerpoint-presentasjon med paella og palmer. Valencia er nemlig fødestedet til paellaen, og byens kulinariske scene tilbyr et mangfold av smaksopplevelser. Her kan ansatt-gjengen bryne seg på et matlagingskurs, og fordøye maten med en spasertur på milelange strender. Hva med bar til bar runde for å smake på Valencias beste tapas? Og kanskje en volleyballturnering med teamet i solnedgang? Valencia er også byen der gammel mur møter futuristisk moderne arkitektur.

  Valencia ligger i ikke langt fra Alicante, som har direkteflyvninger fra Oslo hele året.

 3. Amalfi – Et levende postkort
  Forestill deg en firmatur hvor hver eneste detalj oser av «La Dolce Vita». Velkommen til pittoreske Amalfi by, en juvel på Amalfikysten. Det er nesten som å hoppe inn i et levende postkort, bare med mer limoncello og latter! I denne lille sjarmerende byen ligger alt rette for å styrke teamånden og skape gode minner med ansatt-gjengen. Det er flust av aktiviteter å velge mellom for å bryte opp det faglige innholdet. Besøk den arkeologiske skatten Pompei, delta i en gelato-smaking-konkurranse eller utforsk resten av den smellvakre Amalfi-kysten.

  Amalfi ligger en times kjøring sør for Napoli. Hit kan man fly direkte fra Oslo.

 4. Athen – Antikkens skattekammer
  Med sin rike kulturarv, utmerkete greske kjøkken, og livlige atmosfære, er Athen en ideell destinasjon for kombinasjonen forretning og fornøyelse. Nyt kritthvite strender eller nærliggende øyer på dagtid, og avslutt dagen på en takterrasse i gamlebyen Plaka. Rett under Akropolis nyter du panoramautsikt over den greske hovedstaden, hvor du kan smake på digge greske meze-retter sammen med gode kolleger. Plateknusing er valgfritt, men gresk dans er obligatorisk!

  Til Athen flyr man dirkete fra Oslo.

 5. Barcelona – Europas mest populære
  Pulserende Barcelona! Byen hvor Gaudí møter Messi, og hver gatekrok er et Instagram-øyeblikk. I den katalanske hovedstaden er det mye å finne på. Hvem tar det beste gruppebildet foran Sagrada Família? Bonuspoeng for kreative positurer og Gaudí-inspirerte antrekk! Eller hva med å ta med ansatt-gjengen på Smak av Barcelona? En interaktiv skattejakt gjennom sjarmerende gater, på leten etter skjulte skatter og god tapas. Og ikke minst; hva med et kurs i flamenco-dans? En lidenskapelig danseform med intensitet, levende rytmer, og ofte improviserte opptredener. DET bygger lagånd!

  Til Barcelona flyr man direkte fra Oslo, hele året.

 6. Palma – Mallorcas perle og største by
  Denne livlige byen, beliggende på solkyssede Mallorca, er det perfekte reisemålet for bedrifter som ønsker å kombinere bølgeskvulp og business. Etter arbeidstid åpner byen seg opp med sine trange, sjarmerende gater, og et glitrende middelhav som byr på noen av Europas beste strender. I Palma finner du dessuten arkitektoniske perler rundt hvert hjørne, perfekt for å fylle Instagram-feeden med mer enn bare strandbilder. Og når magen rumler, er det på tide å utforske det lokale kjøkkenet. Fra tapas til paella, Palmas restauranter er en kulinarisk drømmereise!

  Til Palma flyr du direkte fra Oslo, hele året.

 7. Split – Kroatias kystperle
  Deilige Split! Hvor gamle ruiner møter moderne møterom og kaffepauser byttes ut med en frisk dukkert i Adriaterhavet. Og når klokka slår lunsj, bytter du ut konferansestolen med en fortausrestaurant! Og når arbeidsdagen er over? Glem stive nakker og slitne øyne; gå på byvandring på gammel brostein og utforsk en verden av skjulte smug og fargerike bygninger. En dukkert i havet må også til. Og for de eventyrlystne, hvorfor ikke prøve en runde med padlebrett eller jetski? Og bare vent; når solen går ned forvandles strendene til en livlig scene med strandbarer og kafeer.

  Til Split flyr du direkte fra Oslo, hele året.

 8. Lisboa/Cascais – Ekte sjarm
  En firmatur til Lisboa kombinert med den populære strandbyen Cascais byr på en perfekt miks av kultur, historie, sol og sjø. Rett og slett en deilig blanding av pulserende byliv og avslappende kystlandsbysjarme, enten du velger å bo å Lisboa og besøke Cascais, eller vise versa. De to byene ligger kun 1 times togtur unna hverandre.

  Den portugisiske hovedstaden er full av fargerike nabolag, grønne parker og hager, travle markeder og livlige trendy barer. Den legendariske trikk nr. 28 tar oss med på en reise tilbake i tid, svingende gjennom byens mest pittoreske gater. Dette er et paradis for matelskere. Her fristes vi med alt fra tradisjonelle pastéis de nata (krem-terter) til fersk sjømat og innovative fusion-retter.

  Til Lisboa flyr du direkte fra Oslo, hele året.

Alle disse destinasjonene byr på et bredt spekter av overnattingsmuligheter og konferansefasiliteter. Men husk, et møterom kan være hvor som helst, og de beste ideene kommer ikke alltid mellom fire vegger.

Så neste gang du planlegger en firmatur; tenk nytt, tenk kreativt, tenk strand! Faglig innhold blandet med et godt måltid sol og en dose strandliv blir alltid en suksess.

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet