Connections KAN events – uansett hva dere skal

Alt fra små events til store tekniske produksjoner

Det er tidkrevende å planlegge et event for kolleger, kunder og ansatte. Det er også risikabelt i forhold til forpliktelser og økonomi. Derfor kvier mange seg for å gå i gang – selv om man har ideer til hva man skal gjøre. Mange er også opptatt av omdømme og å sende ut de riktige signalene til ansatte og markedet. Dette er alt sammen gode grunner til å ringe oss – vi arbeider under alle budsjetter og målsetninger.

Vi gjør jobben – du tar æren!

Vi ordner alt det praktiske – så kan du konsentrere deg om det faglige innholdet og dine gjester. Gjør det enkelt for deg selv – og skap et event både du, dine kolleger, dine overordnede og din omverden kan være glade og stolte av!

Connections er spesialister på firmaturer, incentives og events for næringslivet. Vi valgte navnet Connections for å synliggjøre vår filosofi – å forene mennesker, steder og muligheter. Connections dreier seg om relasjoner og trygghet. Som din arrangør sørger vi for at alle detaljer stemmer og at rammene omkring ditt event blir akkurat slik du ønsker det.

Connections arrangerer alle typer events

Sommerfest, Messearrangement, Julebord, Konferanse, Kundetur, Sportsreise, Kick-Off, Incentive, Firmatur, Møte, Kurs, Kundearrangement, Fotballtur eller Jubileumsfest!