Chat with us, powered by LiveChat

Ferie

- Når du fortjener en tur

«Vi minnes ikke dager, vi minnes øyeblikk» skrev den italienske poeten Cesare Pavese. Vi i Connections hjelper deg å skape disse øyeblikkene; På gruppereise, individuell reise eller seniortur. Med hele verden på menyen, er våre bereiste medarbeidere klare til å realisere dine drømmer.

Vi sparrer, planlegger og hjelper deg med bestilling. Det er trygt å reise med oss. Connections er et helnorsk selskap med solid erfaring i bransjen, og med flust av gode tilbakemeldinger.

På våre gruppeturer er det alltid med kvalitetssikret norsk reiseleder. Turene byr på en miks av aktiviteter og avslapping, og i vår reisekalender ligger de som perler på en snor. I en årrekke har vi tilbudt gruppereiser til de fleste verdenshjørner, for tusenvis av fornøyde gjester.

Ønsker du heller å dra på egenhånd? Vi skreddersyr for individuelle reisende til en rekke destinasjoner verden over – enten det frister å dra tilbake til favorittøya, eller finne noe helt nytt.

En ting er sikkert; Reising er godt for kropp og sjel. Planleggingen og forventningene i forkant er en del av gleden. Det er deilig å kjenne på kriblingen i magen mens kofferten pakkes.

Kontakt oss så snart reiselysten melder seg, og vi hjelper deg videre!

Filter
Filter

Land

Kategori

Destinasjon