Andrea Bocelli – fra Trondheim 2024

Destinasjon: Toscana
Connections Ferie vil for 10. gang invitere deg til en helt unik konsertopplevelse i hjertet av Toscana. 2024 blir et ekstra spesielt år, da det markerer 30 år med Andrea Bocellis ikoniske karriere. Bli med på denne storslåtte opplevelsen, da han 17. juli markerer sitt jubileum med konsert i sin egen hjemby. På denne reisen har du alt inkludert, og norsk reiseleder er med hele veien.
Trondheim
15. juli
19. juli
5 dager
NOK 27 950,-
Book her

Informasjon om reisen

For tiende år på rad inviterer Connections deg til en helt spesiell konsertopplevelse i Italia. Ved solnedgang, en varm julikveld, inntar stjernetenoren Andrea Bocelli scenen på Teatro del Silenzio, i sin hjemby Lajatico. For deg som er kultur- og reiseinteressert, blir det ikke stort bedre enn dette. Mange av våre tidligere gjester beskriver konserten som «noe av det aller mest magiske du kan oppleve». Det toskanske landskapet byr på rammer av de sjeldne, som sitter klistret til minnet i lang lang tid. I 2024 feirer Andrea Bocelli 30 år som artist, og et uforglemmelig show er planlagt for å markere hans karriere.

Du kan nå melde deg på denne 5-dagers turen til Toscana, med avreise fra Trondheim. Bocelli-konserten er turens absolutte høydepunkt, men også verdensarvsbyene Firenze og Lucca imponerer med sine historiske omgivelser, proppfulle av kunst og kultur.

For oss i Connections er det jubileum, da vi arrangerer denne turen for 10. året på rad. Vi tør å påstå at våre Bocelli-turer er fulle av håndplukkede kvalitetsopplevelser. Opplevelser som skaper samhold mellom folk, og minner for livet.

Vi har et begrenset antall billetter, til det som er en av årets mest ettertraktede musikkbegivenheter. Så vær tidlig ute!

Norsk reiseleder er med hele veien.

MONTECATINI TERME – FIRENZE – LAJATICO

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser, men i hjembyen Lajatico er han bare Andrea, en landsens gutt som gleder seg til å komme hjem. Derfor bestemte Bocelli seg for å bygge et utendørs amfiteater i dalen hvor hans familie har dyrket jorden i generasjoner, og samle sine musikervenner og fans til en konsert. Stillheten her er viktig for den blinde artisten, likevel vil han bryte den, men bare én eneste sommerkveld hvert år. Det er hans hyllest til sin barndoms dal.

Allerede i 2014 arrangerte vi vår første reise til Andrea Bocellis konsert i Toscana. Våre reiseledere har besøkt området mange ganger, og vi håndplukker sentralt beliggende hoteller og utmerkede restauranter, slik at du er garantert gode opplevelser når du reiser med oss. Vi tilbyr dessuten gode plassbilletter til forestillingen.

Forestilling med Andrea Bocelli

Det er nå klart at forestillingen i 2024 vil bli arrangert den 17. juli. Innholdet i forestillingen vil bli kunngjort tre-fire uker før selve forestillingen.

Merk: Det er langt å gå i forbindelse med forestillingen, og denne turen er ikke lagt til rette for personer med bevegelseshemninger, dårlig pust, eller som har vanskeligheter med å gå lange turer.

Forestillingen til Andrea Bocelli har gjennom historien hatt varierende innhold. Det har vært både operaforestilling og konsert. Vi vet ikke hva slags musikk Bocelli velger å fremføre. Vi tar forbehold om endringer, da vi ikke er ansvarlig for det musikalske innholdet.

Magisk opplevelse i det vakreste av Italia

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

I tillegg til turens høydepunkt, konserten med Andrea Bocelli, skal vi oppleve en av Toscanas vakreste kulturbyer, Firenze. Underveis nyter vi massevis av god mat og drikke, og vi besøker en lokal italiensk vingård.

«Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted. Min stemme bryter stillheten, men det er en honnør til denne marken og menneskene, musikken absorberes av landskapet, det er mitt budskap om kjærlighet.»
– Andrea Bocelli


Snakk med en rådgiver

Ved spørsmål om turen, ta kontakt med Connections Ferie på tlf. +47 33 800 608 eller e-post ferie@connections.no.

PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

DAG 1 (15. juli):  AVREISE FRA TRONDHEIM – FIRENZE – MONTECATINI TERME (M)

Kl. 06:00 Flyavgang fra Trondheim med SAS (SK2881)
Kl. 07:35 Ankomst København
Kl. 11:00 Flyavgang fra København med SAS (SK2961)
Kl. 13:20 Ankomst Firenze

Etter ankomst kjører vi fra Firenze til Montecatini Terme (ca. 45 minutter). Byen Montecatini som blir kalt «Dronningen av Italias kurbyer», har helt siden romertiden vært kjent for sine varme, helsebringende kilder. Det var på 1800-tallet at byen ble en favoritt blant Europas kongelige på jakt etter ungdomskilden. Også operakomponister som Verdi, som fikk hovedgaten oppkalt etter seg, og Puccini har pleiet sin gikt her. Da fyrst Rainer og fyrstinne Grace av Monaco valgte stedet for sine hvetebrødsdager var tonen satt og eliten strømmet til. Filmstjerner som Audrey Hepburn og Ingrid Bergman og regissører som Federico Fellini har flanert i hovedgaten og mange berømtheter har fått en minneplakett her.

De eldste kurbadene ble bygget under byens glansdager. Elegante paviljonger ser mer ut som palasser med marmorgulv, søyler og springvann. I dag har byen en mye mer avslappet atmosfære, man blir ikke bedt om å skifte til aftenantrekk for å spasere langs hovedgaten lenger! Montecatini er fortsatt en veldig populær ferieby, med en livlig atmosfære, og et rikelig utvalg av butikker, kafeer, restauranter og skyggefulle parker med iskrembarer, benker og fontener. Vi har først og fremst valgt stedet pga. den sentrale beliggenheten, med kort vei til Toscanas historiske byer. Både Lucca, Pisa og Firenze ligger kun en kort busstur unna. Høyt over kurbyen ligger gamlebyen Montecatini Alto, som kan nås med en hyggelig mini-fløybane. Her har man panoramautsikt over byen, fjellene og de mange små vinbyene omkring. Her finner vi også hyggelige restauranter og små butikker som selger lokale produkter, bl.a. keramikk og håndarbeid.

Grand Hotel Tamerici & Principe ****
Viale IV Novembre, 2/b, 51016 Montecatini Terme PT

Grand Hotel Tamerici & Principe ligger i en rolig del av sentrum i Montecatini Terme, like i nærheten av hovedtorget. Alle rommene har satellitt-flatskjerm-TV og klimaanlegg, bad med dusj og hårføner. Rommene har utsikt til fjellene eller byen. Hotellet har utendørs svømmebasseng, restaurant, bar og døgnåpen resepsjon, og ligger ca. 6-7 minutters spasertur fra togstasjonen i Montecatini Terme.

DAG 2 (16. juli): UTFLUKT TIL FIRENZE (F/L/M)

Toscana kalles ofte Italias Hage, og med rette. Midt i «hagen» ligger Firenze. Navnet betyr Den blomstrende byen, og kan både henvise til landskapet og den kunstblomstring som fant sted under Renessansen. «Kunstnere og glade mennesker blir født i områder med god vin». Det var selveste Leonardo da Vinci som uttalte ordene og for Firenze stemmer det godt. Under 1300- og 1400-tallet opplevde byen en kunstutfoldelse uten sidestykke siden antikkens dager. Her ble Renessansen født, en «gjenfødelse» av antikkens rike kunst og kulturliv. En gang i tiden levde Michelangelo, Leonardo da Vinci og Rafael her, samtidig.

Og den gode vinen? Fra de sydvendte skråningene mellom Firenze og Siena kommer en av verdens beste viner – Chianti Classico.

Firenze ligger ca. 40 km fra Montecatini, og etter ca. 1 time busstur er vi framme og blir møtt av vår lokale guide. Vi skal ikke besøke museer, men vår guide skal ta oss med på en historisk vandring forbi bl.a. Santa Maria del Fiore, Domkirken. Med sin fasade i rosa, grønn og hvit marmor, og flotte kuppel, dominerer den bybildet. Dåpskapellets Paradisport og Giottos klokketårn får vi også med oss, før vi fortsetter til Piazza della Signoria, byens vakre Rådhusplass. Plassen prydes av skulpturer, bl.a. en marmorkopi av Michelangelos David. Den gamle Gullsmedbroen og de livlige friluftsmarkedene, som tilbyr lærvarer, silke og filigranspapir, minner om byens viktige rolle som handels- og håndverksby. De elegante handlegatene i sentrum vitner om at byen fortsatt er et senter for mote. Både Gucci og Ferragamo begynte sine karrierer her.

Vår byvandring tar ca. 2 timer og vi avslutter med lunsj i det historiske sentrum. Etter lunsj blir det litt tid til egne formål før vi returnerer til hotellet. Det historiske sentrum i Firenze har restriktive trafikkregler, og bussen må parkere et godt stykke fra sentrum. Den beste måten å se byen på er til fots, utstyrt med gode sko og lette klær da det kan være varmt i Firenze i juli.

På kvelden samles vi for en felles middag på en lokal restaurant i Montecatini.

DAG 3 (17. juli): ANDREA BOCELLI-FORESTILLING (F/L)

Etter frokost på hotellet vil det være fritid før vi møtes i hotellets restaurant til lunsj. Alle får med seg en piknik-matpakke med mat og drikke til forestillingen. På ettermiddgaen kjører vi ca 1 1/2 time til landsbyen Lajatico og området hvor vi parkerer bussen. Vi har faste sitteplasser, men vi beregner likevel god tid før forestillingen begynner for å ta plass. Scenen er satt opp utendørs med Toscanas vakre landskap som kulisser. Det finnes barer og kabintoaletter inne på området. Lajatico er den lille landsbyen hvor Andrea Bocelli vokste opp, og hvor familien fortsatt driver vingård, ridesenter og overnatting.

Storskjermer er satt opp på sidene slik at man ser godt også om man sitter bak. Det er et godt stykke å gå fra der bussen kan parkere og til teateret, og deler av veien er på tørr jord som skaper støv. Vi anbefaler derfor gode sko (ingen høye hæler) og bekvemt, pent tøy. En jakke kan være godt å ha med seg da det ofte blir litt kjølig ut over natten. Forestillingen slutter ca. midnatt. Etter forestillingen kjører bussen tilbake til hotellet hvor vi beregner å være fremme ca. kl. 02:00.

DAG 4 (18. juli): BESØK på LOKAL VINGÅRD OG AVSKJEDSMIDDAG I MONTECATINI ALTO (F/L/M)

Denne familiedrevne vingården i Montecarlo di Lucca lager både vin og extra virgin olivenolje. Her får vi en omvisning med påfølgende vinsmaking av 6 viner, samt en enkel lunsj med diverse italienske småretter. På ettermiddagen returnerer vi tilbake til hotellet. Vi møtes i resepsjonen for avreise til felles avskjedsmiddag på en hyggelig lokal restaurant i middelalderlandsbyen Montecatini Alto.

DAG 5 (19. juli): DAGEN TIL FRI DISPOSISJON OG HJEMREISE (F/L)

Vi nyter en god frokost og lunsj på hotellet, og har dagen til disposisjon før avreise kl. 16. Vi anbefaler å utforske vakre Montecatini Terme, med sine eldgamle kurbad, vibrerende sentrum og grønne parker. Eller å nyte dagen ved bassengkanten på hotellet.

Kl. 19:00 Flyavgang fra Firenze med SAS (SK2962)
Kl. 21:10 Ankomst København
Kl. 22:55 Flyavgang fra København med SAS (SK2888)
Kl. 00:30 Ankomst Trondheim


Snakk med en rådgiver

Ved spørsmål om turen, ta kontakt med Connections Ferie på tlf. +47 33 800 608 eller e-post ferie@connections.no.

PRISER

Pris pr. person i dobbeltrom: fra kr 27 950,-
Tillegg for enkeltrom: kr 2 200,-

Dette vil være inkludert i prisen:

 • Flyreise Trondheim – Firenze t/r med SAS inkl. alle flyskatter og innsjekket bagasje
 • 4 netter på Grand Hotel Tamerici & Principe **** inkl. frokost og turistskatt
 • Billetter til forestillingen med Andrea Bocelli (område Poltroncina)
 • 4 lunsjer inkl. drikke
 • 3 middager inkl. drikke
 • Matpakke på konsertdagen
 • 2 dagsutflukter til Firenze og vingård
 • All transport og utflukter iht. program
 • Erfaren norsk reiseleder fra Connections Ferie

Dette er ikke inkludert:

 • Mat og drikke på flyet
 • Reiseforsikring
 • Tips

Connections Ferie har KVALITETSGARANTI!

 • Attraktive reiseperioder
 • Håndplukkede hoteller med god standard og beliggenhet
 • Flere utflukter og måltider inkludert i prisen
 • Alltid norsk reiseleder

Husk dette når du sammenlikner våre tilbud med andre.


VIKTIG! Grunnet strenge refunderingsregler fra våre leverandører er betingelsene noe utvidet på denne turen:

BETINGELSER FRA ARRANGØR

Forestilling: Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio

Arrangøren av konserten har rett til å endre tid og sted for konserter av tekniske og organisatoriske årsaker. Hvis regn på konsertdagen vil konserten bli flyttet til dagen etter. Hvis konserten av tekniske eller organisatoriske årsaker må kanselleres må det søkes om refusjon av billettprisen innen 5 dager etter at forestillingen skulle ha vært. De gebyr som billettsalgsorganisasjoner har tatt blir ikke refunderte. Refusjon gjelder kun selve billettprisen «Face Value».

Arrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader som måtte oppstå i forbindelse med kansellering. Bortkomne billetter blir ikke refundert eller trykket om igjen. Den som har mistet sin billett får ikke adgang til konserten. Hvis kunden kansellerer sin billett er det ingen refusjon av verken billettpris eller booking-gebyr. Sitteplasser som er booket er disponible fram til forestillingen starter og kan ikke garanteres etter at forestillingen har startet. Eventuelle reklamasjoner for sitteplassen må gjøres før eller under konserten. Ingen klager godtas på etterskudd. Arrangøren har ikke ansvar for ting som er mistet eller stjålet på konsertstedet og på parkeringer. Dette er arrangørens generelle betingelser.

Viktig: Om avlysning av forestillingen skjer gir dette ikke rett til å heve kjøpet av hele turen. Selve turen vil gå som oppsatt, og Connections AS vil søke om refusjon av billetten på vegne av deltakerne.

Ved avbestilling etter bestilling beholder arrangøren det innbetalte depositumet. Les for øvrig våre generelle betingelser (disse blir også sendt i din bekreftelses-epost).


Snakk med en rådgiver

Ved spørsmål om turen, ta kontakt med Connections Ferie på tlf. +47 33 800 608 eller e-post ferie@connections.no.

FLYINFORMASJON

UTREISEN 15.07.24

Kl. 06:00 Flyavgang fra Trondheim med SAS (SK2881)
Kl. 07:35 Ankomst København
Kl. 11:00 Flyavgang fra København med SAS (SK2961)
Kl. 13:20 Ankomst Firenze

HJEMREISEN 19.07.24

Kl. 19:00 Flyavgang fra Firenze med SAS (SK2962)
Kl. 21:10 Ankomst København
Kl. 22:55 Flyavgang fra København med SAS (SK2888)
Kl. 00:30 Ankomst Trondheim

Tillatt bagasjekvote: 23 kilo innsjekket bagasje pr. person. Håndbagasje kommer i tillegg.
Ingen måltider på fly er inkludert, men kan kjøpes ombord på flyet.


KONSERTINFORMASJON

Inne på konsertområdet foregår salg av enkle matretter, øl, vin og mineralvann.
Det kan bli lange køer, og vi anbefaler å medbringe ekstra vannflasker.
Det er gode toalettfasiliteter på området.

Oversikt over våre reserverte plasser i teateret.
Vi har billetter i området Poltroncina:


Snakk med en rådgiver

Ved spørsmål om turen, ta kontakt med Connections Ferie på tlf. +47 33 800 608 eller e-post ferie@connections.no.

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet