Cruise fra Barcelona med Symphony of the Seas

Destinasjon: Barcelona
Opplev perlene i Middelhavet med verdens nest største cruiseskip Symphony of the Seas, sommeren 2023!

Kampanje: Book sommerferien nå. Reis med RCCL og Symphony of the Seas i Middelhavet.
Tilbud til barnefamilier, par og enslige.

NOK 12.000,-
Book her

Informasjon om reisen

Cruise i Middelhavet med Royal Caribbean Cruise Line – Symphony of the Seas, april – oktober 2023.

Opplev perlene i det vestlige Middelhavet med de mest populære feriedestinasjonene på dette 8 dagers cruiset med Royal Caribbean.

Barcelona – Palma de Mallorca – Marseille – La Spezia – Roma – Napoli – Barcelona

Symphony of the Seas tilhører Royal Caribbeans Oasis-klasse og er et av verdens største cruiseskip i daglig drift. Symphony of the Seas er et av de nyeste skipene og her finnes det opp til 20 restauranter og caféer hvor du kan nyte mat fra alle verdens kjøkken. Det finnes også over 40 lounger og barer. Skipet har flere bassenger tilpasset alle aldre. For de yngste finnes det morsomme vannland og for de alle tøffeste kan man prøve de imponerende vannskliene som verdens høyeste vannsklie til havs! Om bord kan du velge blant flere ulike lugarkategorier som passer deg og dine best!

Dette cruiset gir deg perlene langs kysten i det vestlige Middelhavet. Fra Marseille har du kort vei til det herlige Provence. Fra La Spezia ligger herlige Toscana i umiddelbar nærhet med sine vingårder og vakre historiske byer Pisa og Firenze. Ved ankomst Civitavecchia kan du ta turen til Den evige stad, Roma, og fra Napoli kan du besøke legendariske Sorrento eller Capri på en dagstur.

PROGRAM

Dag 1: Barcelona, Spania – ombordstigning

Det er lett å se hvorfor Barcelona er den mest besøkte byen i Spania. Byen er hovedstaden i landets Catalonia-region og er fylt med målløs arkitektur, solfylte strender og verdenskjente gastronomiske opplevelser. Få et nært glimt av La Sagrada Família, et katedralmesterverk designet av den berømte katalanske arkitekten Antoni Gaudí. Ta en spasertur langs La Ramblas gågate for å oppleve byens rene essens. Suvenirbutikker, gatekunstnere, blomsterboder, fortauskafeer og katalanske sardana-dansere utgjør en livlig scene. Det fantastiske midtpunktet, La Catedral, stammer fra 1200-tallet – og tårnet gir fantastisk utsikt over middelalderens Barcelona. Den katalanske arkitekten Antoni Gaudí etterlot sitt modernistiske håndavtrykk over hele byen, mens middelalderske skatter henger igjen i historiske torg i det gotiske kvarteret.
Innsjekk på cruiset, før skipet seiler fra Barcelona kl. 18:00. Alle måltider om bord er selvsagt inkludert i prisen, og skipet frister med herlig frokostbuffet, lunsj og middag av meget bra kvalitet.

Dag 2: Palma (Mallorca), Spania

Den spanske øya Mallorca tilbyr ruvende fjell og dramatiske klipper som stiger over klart, blått vann – men den skjulte perlen er Palma de Mallorca, øyas hovedstad og største by, hvor du finner sjarmerende historiske gater, gotiske slott og gastronomiske herligheter. Skipet ankommer Palm de Mallorca klokken 8 om morgenen, og seiler videre klokken 16:00. Ta turen til Palma de Mallorca og sjekk en enestående Palma-katedralen: De gotiske utvendige spirene fra 1300-tallet kontrasterer det modernistiske interiøret designet av på begynnelsen av 1900-tallet av Gaudi. Se den sirkulære gårdsplassen og arabisk-inspirerte buer av Castell de Bellver, og ta inn den friske duften av miles av furuskog som omgir den. Eller leie sykler og pedal østover til Palma Beach, hvor du kan solen deg på den hvite sanden og klare bølger. Selv om Mallorca er en del av Spania, er Palma de Mallorcas kjøkken en hel verden for seg selv. Nyt tombet, en vegetarisk lapskaus med søtpoteter og gulrøtter som er Mallorcas ta på ratatouille. Cruise til Palma de Mallorca for å smake på den eklektiske coca mallorquina, en slags knasende flatbrødpizza med en olivenoljerik jordskorpe toppet med stekt rød paprika.

Dag 3: Marseille (Provence), Frankrike

Marseille, Frankrikes eldste by, blander gammel sjarm med provençalsk skjønnhet. Skipet ankommer Provence klokken 9 om morgenen og seiler videre klokken 18:00 om kvelden. Om morgenen kan du ta turen til fiskemarkedet Quai des Belges, hvor handelen har pågått i mer enn 2600 år – gå langs promenadene og lagrene fra 1700-tallet, og ta en kafé au lait og en melon-terte fra en av kafeene i første etasje. Ta med deg moderne arkitektur og kulturelle gjenstander fra Middelhavet på MuCEM kunstmuseum, eller se de sprø kalksteinsklippene i Calanques nasjonalpark, en halv times kjøretur utenfor byen. I Calanques nasjonalpark finner du røffe, hvite kalkstensklipper som stiger skarpt over havet. Du kan ta en avslappende båttur eller kajakk i området. Parken strekker seg fra Marseille til La Ciotat, hvor du vil møte landskap av kalkberg og rødt konglomerat. Parken er internasjonalt kjent for sine sublime landskap, biologisk mangfold og rik kulturarv. Ta turen til fots ned Boulevard Longchamp, med de stilige husene fra 1800-tallet, treforet promenade og fantastiske Palais Longchamp, hvor du kan vandre inn i den velstelte parken med en staselig kolonnade og fontene. Det er også hjem til to av byens fineste museer, Natural Museum og Museum of Fine Art, hvor det er vel verdt et stopp hos begge .

Dag 4: La Spezia (Toscana), Italia

Den nordlige italienske havnebyen La Spezia, på grensen til Liguria og Toscana, tilbyr en ideell inngangsport til to av landets mest kjente byer: Pisa og Firenze. Skipet ankommer havnen halv 9 om morgenen, og seiler videre 20:30. Bare en time med bil eller tog bringer deg til Pisa, hvor du kan sjekke ut hvitsteinsbuer til byens berømte skjevtårn og søsterstrukturen, Pisa-katedralen. Eller bruk dagen i Firenze, omtrent to timer unna med tog: Klatre til toppen av den berømte Duomo («kuppelen»), kallenavnet til den italienske gotiske katedralen Santa Maria del Fiore, for en fantastisk 360-graders utsikt over byen. Galleria degli Uffizi er et av Italias mest berømte og stjernespekkede kunstmuseer. Ta en tur til Firenze for å beundre de utrolige mesterverkene fra den italienske renessansen, inkludert verk av Sandro Botticelli og Leonardo da Vinci, samt tyske, flamske, nederlandske og franske mestere. Bare husk at det er stengt på mandager. Gå gjennom San Lorenzo-markedet i Firenze med en espresso i hånden og ta inn luktene fra lokale krydder og trøfler mens du ser på. Firenze for å  Toscana har sitt eget unike kjøkken og pastaretter. Prøv fersk pecorino (sauemelkost), fazzoletti (pasta fylt med ricotta og spinat), papardelle (brede nudler), ribollita (en variant på minestrone) eller zuppe di cavolo (kålsuppe). Hva med litt pan ficato (fikenkake) eller castagnaccio (kastanjemelkake med nøtter) til dessert?

Dag 5: Civitavecchia (Roma), Italia

Byen som utløste verdens største imperium er veldig levende i dag med et virvar av gamle ruiner, verdenskjent kunst og livlig gatekultur. Skipet ankommer Roma klokken 07:00 om morgenen. Her kan du leve ‘la dolce vita’, huske gloriedagene i det gamle Roma og virvlende gafler fulle av pasta i en trattoria. Ri forbi hundre år gamle basilikaer i en trehjulet Ape Calessino, eller stå i ærefrykt for malerier av italienske mestere på Villa Borghese. Enten det er Vatikanstatens åndelige lokkelse, Trasteveres bakerste sjarm, eller Colosseums sammensvergede arv – Den evige by holder ut med uendelige opplevelser. Gå gjennom hjertet av det gamle Roma. Start på Colosseum, en enorm arena der gladiatorer en gang kjempet. Så slynge seg rundt Roman Forums tidnærsruiner, forbi smuldrende templer og basilikaer. Se hvor keisere bodde på Palatine Hill – og nyt utsikten over den 2000 år gamle, godt bevarte Pantheon-kirken. Utforsk Vatikan-museenes ekstraordinære samling av billedvev og klassiske statuer. Gå inn i det sixtinske kapell og bli forferdet av Michelangelos takfresker. Gå deretter inn på Peterskirken, en av verdens største kirker, for å stå under den enorme himmelpiercingskuppelen. Romere lever for å spise, enten det er familiestil eller på en fortauskafé. For en autentisk smak av Cucina Romana, prøv carciofi alla Romana (briserte artisjokker) eller spaghetti alla carbonara. Nyt panino (smørbrød) eller tynnskorpet romersk pizza. Avslutt måltidet med herlig gelato, eller et glass hvitvin fra Lazio-området rundt. Skipet seiler videre klokken 20:00 på kvelden.

Dag 6: Napoli, Italia

Skipet ankommer Napoli, en yrende italiensk by fylt av skjønnhet, klokken 7 om morgenen. Om du planlegger godt kan du dra til byens jernbanestasjon og bestille en billett til Sorrento som ligger en drøy togtur unna Napoli. Vel verdt et besøk, og selve togturen er en opplevelse i seg selv. Eller du kan benytte dagen i Napoli. Opplev byens rike nyklassisistiske arkitektur på steder som Gesu Nuovo kirke, med det overdådige interiøret prydet med detaljerte fresker, statuer og gullinnlegg. Gå enda dypere inn i historien ved San Gennaro-katakombene, der Napoli ‘første biskoper ble begravet i det andre århundre e.Kr. Gå langs Miglio Sacro («Holy Mile») og folk-se deg gjennom kafeer og butikker i Sanita-distriktet med en zuccherato (søtet espresso) i hånden. Hopp ombord på et cruise i Napoli og ta den korte bussturen til basen av Mount Vesuvius – det er en enkel 20- til 30-minutters fottur tar deg til toppen – og turner Pompei-ruinene etterpå. Napoli kirker er en flott måte å besøke dens arkitektoniske skatter, og de fleste av dem er konsentrert i det gamle sentrum. Ta en titt på San Domenico Maggiore, med det imponerende gull forgylte taket og interiøret. Inne i Sansevero kapell finner du en rekke imponerende barokke statuer og klassisk kunst. Og ikke gå glipp av de vakre fresker og den fredelige stemningen i Gesu Nuovo-kirken under Capri-cruise. Pizza i neopolitansk stil er kulinarisk perle i Napoli. Ta et sete på L’Antica Pizzeria da Michele, som har servert pizza siden 1870, og bestill en skive enkel, klassisk margherita, toppet med fersk basilikum, tomatsaus og lokal mozzarella di fiore. Cruise til Napoli og ta turen til Friggitoria Vomero for byens beste arancini – søt, stekte kuler med ris og ost – eller panzarotti, en mini-calzone fylt med mozzarella, tomat og andre ingredienser som spinat eller skinke. Avreise 19:00.

Dag 7: Til sjøs

Denne dagen skal vi benytte ombord på «Symphony of the Seas». Ta eventyr til nye nivåer ombord på skipet. Fra et ti-etasjers stup på Ultimate Abyss℠, til robot-laget drinker på Bionic Bar®, det er alle nye bragder, pluss alle favorittene – dukket opp et stort dristig hakk for å gi deg det beste eventyret noensinne. Vi omdefinerer hvordan du holder deg, ett rom om gangen. Med stille komfort og tjenester designet for å overgå forventningene dine i et bredt spekter av rom. Fra et interiørrom til de mest ekspansive og utrolige suitene til sjøs – Royal Suite Class, som tilbyr et helt nytt nivå av luksus, eksklusiv tilgang og inkluderende fasiliteter.

Dag 8: Barcelona, Spania – ankomst

Vi ankommer Barcelona grytidlig om morgenen, og sjekker ut fra skipet etter frokost.

 

Fra kr. 12.000,- pr. person i delt dobbellugar (innvendig)

Inkludert i tilbudet:

-Cruise 8 dager/7 netter med Symphony of the Seas i valgt lugar med alle måltider
-Alle havneavgifter, skatter og tips til besetningen om bord

Ikke inkludert:

-Drikkevarer på cruiset
-Reise- og avbestillingsforsikring
-Flybilletter, øvrig landarrangement

SEILINGSPLAN

Dag Ankomst Avreise Havn
Dag 1 18:00 Barcelona
Dag 2 08:00 16:00 Palma, Mallorca
Dag 3 09:00 18:00 Marseille
Dag 4 08:30 20:30 La Spezia
Dag 5 07:00 20:00 Roma
Dag 6 07:00 19:00 Napoli
Dag 7 På sjøen
Dag 8 05:00 Barcelona

 

Frivillige tilleggspakker (fly/hotell)

1. Flyreise: Oslo-Barcelona tur/retur (valgfritt)

2. Pakke som inkluderer flybilletter Oslo-Barcelona tur/retur og overnatting på sentralt hotell i Barcelona (valgfritt)

Priser og avreisetider på forespørsel.

OM SKIPET

Symphony of the Seas tilhører Royal Caribbeans Oasis-klasse og er verdens nest største cruiseskip i daglig drift. Symphony of the Seas er et av de nyeste skipene og her finnes det opp til 20 restauranter og caféer hvor du kan nyte mat fra alle verdens kjøkken.
Det finnes også over 40 lounger og barer. Skipet har flere bassenger tilpasset alle aldre. For de yngste finnes det morsomme vannland og for de alle tøffeste kan man prøve de imponerende vannskliene som verdens høyeste vannsklie til havs! Om bord finnes dessuten basketballbane, skøytebane, to 43-fots klatrevegger, samt en zip-line som strekker seg over ni etasjer!
Du kan velge blant flere ulike lugarkategorier som passer deg og dine best!

Dette cruiset gir deg perlene langs kysten i det vestlige Middelhavet. Fra Marseille har du kort vei til det herlige Provence. Fra La Spezia ligger herlige Toscana i umiddelbar nærhet med sine vingårder og vakre historiske byer Pisa og Firenze. Ved ankomst Civitavecchia kan du ta turen til Den evige stad, Roma, og fra Napoli kan du besøke legendariske Sorrento og Capri på en dagstur.

Fakta om Symphony of the Seas: 
Sjøsatt: 6. juni 2017
Jomfrutur: 7. april 2018
Maks antall passasjerer: 6780
Mannskap: 2100
Lengde: 361 meter
Toppfart: 25 knop
Marsjfart: 22 knop

Gå til skipets nettside.

Klikk her for å se skipets dekkplaner. 

 

Snakk med en rådgiver

Employee Image

Bjørn Fredrik Bratsberg

Produktutvikler / Marketing Manager
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet