Hei, jeg heter Finn- og på noen linjer skal jeg introdusere dere for min fantastiske kollega Linn. Sammen, og hver for oss, skal vi fra tid til annen skrive noen ord på denne siden. Om hva er vi i øyeblikket litt usikre på, men at vi vil være innom reise, matopplevelser, party, fest og feiringer- det er ikke til å unngå. Men denne gangen handler det altså om vår edelsten av en kollega, Linn.

Linn er helt sinnsykt opp av dage sjarmerende, men det ville likevel være feil å kalle henne et sjarmtroll. Til det viser hun alt for mye klasse. Det ville likeså være feil å kalle henne en ekte lady, selv om hun mer enn kvalifiserer til en slik titulering. Spekteret hennes er så mye større, «Lady» begrepet blir liksom alt for enkelt, hun har jo så mye mer. Dessuten finnes ikke Linn «stiff». Hun er vår aller, aller beste vertinne, og vi andre bruker henne som eksempel på hvor langt vi ønsker å komme i fasilitatorfaget når vi skal stille alt for høye og hårete mål til oss selv. Vi alle vet at det er håpløst, for Linn har svart belte i få folk til å føle velbehag.

Hennes evenement må nesten oppleves for å forstå hva jeg mener. Dersom Linn på et tidspunkt hadde invitert Nord Koreas Kim Jong- Un og Sør Koreas Park Geun- Hye til middag, så hadde det kanskje bare vært ett Korea i dag. Jeg tror pokker meg de til og med kunne vært gift og fått mange små mini- Kim’er og mini Park’er. Hvem vet, kanskje de hadde kjøpt en gård i Kodal som de ville bruke som feriehjem om sommeren, og når de skulle besøke Linn selvfølgelig. Sånn sett så er det kanskje greit at Linn aldri har invitert Kim og Park, for jeg er ikke helt sikker på om verden ønsker flere Kim’er. Jeg er også usikker på om Kodølingene vil ha Kim der hver sommer også. De ville dessuten få Denis Rodman med på kjøpet, og han er det ingen som vil ha rundt seg- til tross for at han utvilsomt hadde satt farge på den lille bygda. Og nettopp dette er nok grunnen til at Linn aldri har brakt Kim og Park sammen, for det ville endt i uhygge- sånn helt tilslutt, og i dette tilfellet for Kodølingene. Og uhygge er noe som Linn er uhyrlig allergisk mot. Og hunder. Men de er hyggelige, så det lager hun ikke så mye styr ut av.

De av våre kunder som får oppleve Linn, og hvordan de arrangement hun legger sin hånd på utvikler seg- vil aldri ha noen annen. Så, hvis dere skal arrangere sommerfest, julebord, dra på firmatur eller invitere asiatiske statsledere på middag: Ring oss i Connections AS, vi har Linn. Og flere nesten som henne.

Linn- et sosialt unikum som det er klin umulig å IKKE bli glad i.

Hilsen Finn