Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Vakre Praha leverer alltid!

Connections var på farten med en stor gruppe til Praha: På programmet for denne gruppen sto faglig innhold, båttur med middag på den vakre elven Vltava og storslått gallamiddag lørdag kveld. Dessuten fikk gruppen delta på Smak av Praha, en artig og lærerik teambuilding-aktivitet hvor man navigerer seg gjennom byen etter et interaktivt kart, og samler poeng på en rekke innholdsrike og kreative poster.

Denne helgen hadde vi en stor gruppe på firmatur til den tsjekkiske hovedstaden. Store smil, flust av bilder på kamerarullen og fornøyde kunder – akkurat som vi liker det!

På programmet for denne gruppen sto faglig innhold, båttur med middag på den vakre elven Vltava og storslått gallamiddag lørdag kveld. Dessuten fikk gruppen delta på Smak av Praha, en artig og lærerik teambuilding-aktivitet hvor man navigerer seg gjennom byen etter et interaktivt kart, og samler poeng på en rekke innholdsrike og kreative poster.

Praha er en av verdens vakreste byer, og danner de perfekte rammer for firmatur, tur med vennegjengen, eller kanskje en workation? Vi har gode lokale samarbeidspartnere i Tsjekkia som bidrar til at turen blir innholdsrik og ekte, og skreddersydd etter din smak.  

Vi i Connections hjelper deg med alle detaljene, og booker gjerne hele reisen for deg!  
Kontakt oss for å høre hva vi kan få til.

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet