Aarhus

Land: Danmark
Kjent som Københavns "livlige lillebror", byr Aarhus på en kombinasjon av kultur, gastronomi og flust av opplevelser som garantert vil inspirere ansatt-gjengen.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

I hjertet av Jylland ligger Aarhus, en by som med sin livlige sjarm og ungdommelige energi har etablert seg som en attraktiv destinasjon for firmaturer. Kjent som Københavns «livlige lillebror», byr Aarhus på en kombinasjon av kultur, gastronomi og flust av opplevelser som garantert vil inspirere ansatt-gjengen.

Til Aarhus kan du fly direkte fra flere norske byer, eller du kan hoppe på ferjen mellom Oslo og Fredrikshavn, for så å kjøre omtrent to timer til Aarhus.

Danmarks nest største by byr på et rikt kulturtilbud, fra historiske museer og moderne kunstgallerier til levende musikkscener og teaterforestillinger. I 2017 ble Aarhus tildelt tittelen som europeisk kulturhovedstad. Dette er byen hvor historie møter modernitet, og hvor hvert gatehjørne forteller en historie.

Aarhus er hjem til en rekke konferansehoteller som byr på en kombinasjon av utmerkede fasiliteter, høy komfort og perfekt beliggenhet. Blant stjernene finner vi Radisson Blue Hotell og luksuriøse Hotel Royal. Men Aarhus har noe for enhver smak og ethvert budsjett.

For de med som er glade i mat og drikke er Aarhus et paradis. Byen er stolt hjem til ikke bare én, men hele tre restauranter med Michelin-stjerner. Men Aarhus’ kulinariske scene er mer enn bare fine dining; det er koselige bakerier, lokale bryggerier, og små sjarmerende matmarkeder. Enten du er ute etter en smak av det tradisjonelle danske kjøkken eller mer internasjonale retter, finner du det i Aarhus.

Sist, men ikke minst; Her finnes det mange spennende teambuilding-aktiviteter å krydre det faglige programmet med. Bli med på interaktivt rebusløp i byen, en spennende måte å utforske Aarhus på, samtidig som det fremmer lagarbeid og problemløsning. Eller hva med et seilas i den naturskjønne i Aarhusbukten? Forvent en unik opplevelse av samhold, med den vakre kystlinjen som bakteppe.

Ta kontakt med Connections dersom en firmatur til Aarhus frister!

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte