Ålesund

Land: Norge
Du må slett ikke så langt ut i verden for å finne de unike opplevelsene! En kort flytur vestover er du midt i området som National Geographic kåret til verdens beste reisemål.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

62 grader nord – til Ålesund og omegn

Du må slett ikke så langt ut i verden for å finne de unike opplevelsene! En kort flytur vestover er du midt i området som National Geographic kåret til verdens beste reisemål.

Vi vil gjerne fremheve Sunnmørsregionen som en spennende reisemål for ditt neste firma– eller kundearrangement. Allerede under innflygningen til jugendbyen Ålesund forstår man hvorfor byen er kåret til Norges vakreste. Med Sunnmørsalpene som bakteppe ligger byen ytterst på en kupert halvøy i innseilingen til Geirangerfjorden – som forøvrig er innlemmet på UNESCOS Verdensarvliste. I Ålesund bor man flott, spiser godt og opplever en unik atmosfære skapt av naturen og de koselige bygatene. Vi anbefaler vårt «Smak av»-konsept i forbindelse med firmaturen til Ålesund.

Matopplevelsene spenner fra eminente fiskerestaurant MAKI, til mer løssluppen helaften på kulturperlen Teaterfabrikken, hvor vi skreddersyr kvelden for dere med musikk- og humorinnslag.

Dagene kan fylles med fartsfylt havraftingtur i RIB, til fuglefjellet på Runde, også kjent for et av verdens rikeste myntfunn etter skipsforliset i 1725, eller inn Hjørundfjorden til lunsj på ærverdige Hotel Union Øye. Ona og Svinøy fyr ligger også innen rekkevidde. Mer fysisk utfoldelse får dere på en heftig aktivitetsdag med base på idylliske Rekkedal Fjellgard – som med historie tilbake til folkevandringstiden år 700 e. Kr. fortsatt trakterer sine gjester i et unikt miljø. Avreisedagen kan vi legge inn stopp på maleriske og fredede Alnes Fyr, bare 10 minutter fra Vigra flyplass. Fiskeværet byr på kunst og en historisk utstilling, flott utsikt til storhavet og fersk hjemmebakst. Som lagbyggende avslutning kan det være moro å overraske de ansatte med et «spontant» malekurs i fjæra her ute – med premie for beste resultat, og kanskje en aktmodell som vil gi aktiviteten en ekstra snert! Uansett aktivitetsnivå, Connections vil sørge for et minnerikt arrangement her på 62. breddegrad!

Se også noen av våre andre reisemål i på Vestlandet: Stavanger og Bergen.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte