Amalfi

Land: Italia
Den spektakulære Amalfikysten byr på en unik blanding av frodig natur, imponerende kulturarv og et delikat middelhavskjøkken.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Den spektakulære Amalfikysten byr på en unik blanding av frodig natur, imponerende kulturarv og et delikat middelhavskjøkken.

Amalfikysten er kjent for sine pittoreske og sjarmerende byer, hver med sin unike karakter og skjønnhet. Imponerende natur med bratte klipper, frodige sitronlunder, og krystallklart vann, danner perfekte rammer for en firmatur litt utenom det vanlige. 

Ved å fly til Napoli, kan man enkelt ta seg til denne populære kystlinjen som strekker seg omtrent 50 kilometer langs den sørlige kysten av Sorrentinahalvøya i Sør-Italia. Den starter i byen Positano i vest, og strekker seg østover til Vietri sul Mare.

Amalfikysten er et attraktivt reisemål for turister fra hele verden, og ikke overraskende er kystlinjen inkludert på UNESCOs verdensarvliste, anerkjent for sitt spesielle landskap og sin betydning for middelhavsregionens kulturhistorie.

Amalfi by er selve hjertet på Amalfikysten. Byen er kjent for sin flotte katedral og livlige havn, og ikke minst for sitt store utvalg av restauranter og gode hoteller. Ta med de ansatte på matlagingskurs eller vin- og limoncello-smaking. Eller hva med en utflukt til fascinerende Pompei, som i 79 år etter Kristus ble begravd av et massivt utbrudd fra vulkanen Vesuv?

En vandring gjennom Amalfi by er som å trå inn i et levende maleri. Gatene slynger seg lekent mellom pastellfargede hus og små fargerike butikker. Her vekkes nysgjerrigheten i hver krok. Kaféer med duften av ferskbrygget espresso og hjemmebakte delikatesser frister til en pause i det faglige programmet.

På Amalfikysten ligger alt til rette for å lære, utforske og bygge varige relasjoner, på din neste firmatur.

Andre reisemål i Italia: Toscana, Milano & Bergamo, Taormina, Piemonte, Bologna, Gardasjøen, Roma og Verona

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte