Andorra

Land: Andorra
En ukjent perle mellom Spania og Frankrike, med et mangfoldig og spennende tilbud til din konferanse. Høyt over havet og prismessig gunstig.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Andorra – høyt hevet over havet og prismessig gunstig

Tenk deg hvit puddersnø, heftig afterski og herlige gourmetmåltider. Nei, du er ikke i St. Anton eller Chamonix, men i Andorra.

Ukjent for de fleste, men med et mangfoldig og spennende tilbud til din konferanse. Bare 3 timer fra Barcelona eller Girona flyplass – høyt hevet over havet og prismessig gunstig.

Pyreneene ligger på grensen mellom Spania og Frankrike, og her klamrer Andorra seg fast. Ulikt alt annet. Her finner man Grandvalira, det største vintersportstedet i Europa utenfor alpene, et koselig bysentrum i Andorra La Vella, verdt både en shoppingtur og en liten sightseeing, luksushoteller til gunstige priser og artige aktiviteter både utendørs og innendørs.

Natteliv finnes her også – hvis man fortsatt har energi igjen etter skibakken. Vi kan nevne vår spesielle teambyggingsaktivitet med hundekjøring, scooterkjøring, igloo-konstruksjon og en litt spesiell form for skiskyting – med pil og bue. Les også mer om våre sportsreiser, eller for praktiske avklaringer: ta en tur innom UDs reiseinformasjon for Andorra.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte