Antwerpen

Land: Belgia
Antwerpen er en by i Belgia med omkring 500 000 innbyggere. Man kommer hit fra Brussel flyplass på ca 30 minutter og – best av alt – med hurtigtog som går omtrent en gang i timen direkte fra Schiphol til Antwerpen City Centre – på en – 1 – time! Da kommer man dessuten til det som betegnes som verdens fjerde vakreste jernbanestasjon.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Ruben, diamanter og pommes frites med blåskjell

Antwerpen er en by i Belgia med omkring 500 000 innbyggere. Man kommer hit fra Brussel flyplass på ca 30 minutter og – best av alt – med hurtigtog som går omtrent en gang i timen direkte fra Schiphol til Antwerpen City Centre – på en – 1 – time! Da kommer man dessuten til det som betegnes som verdens fjerde vakreste jernbanestasjon

Maleren Ruben var herfra og har et museum som virkelig er verdt et besøk. Og du trodde kanskje Amsterdam var verdens diamanthovedstad? Feil – det er Antwerpen – også her kan man drikke bobler med enten glass eller diamant i bunnen i diamantdistriktet.

Antwerpen er en havneby og har sitt eget Red Light District. De er også kjent for sine motebutikker og har egen Fashion Week. Shoppingen skal visstnok være særdeles bra og som om det ikke var nok allerede: Belgia er kjent for sitt gode øl –  og gjett om de har ølbryggerier her? Mange. I tillegg til belgisk sjokolade, belgiske vafler og pommes frittes servert med blåskjell.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte