Baskerland med San Sebastian, Bilbao og Rioja

Land: Spania
Mat og vin i verdensklasse, frodig natur, spennende kultur og mange morsomme opplevelser. Denne regionen nordvest i Spania har så mye å friste med at det er vanskelig å velge hva en skal bruke tiden på.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Mye å velge selv for den kresne

De fleste av oss har kanskje en forestilling om at Spania er tørt landskap og turistfylte strender. Men da har du ikke vært i Baskerland!

Bilbao og San Sebastian kan by på mye for selv den mest kresne. Denne regionen nordvest i Spania har så mye å friste med at det er vanskelig å velge hva en skal bruke tiden på. Du finner mat og vin i verdensklasse, frodig natur, spennende kultur og mange morsomme opplevelser.

Baskerland har sin egen kultur og er en autonom del av Nord-Spania og grenser til Frankrike og Biscayabukta. Klimaet er utypisk spansk, i grunn ligner det mer på det britiske. Somrene er milde, det blir sjelden over 25 grader. Er du interessert i kunst, arkitektur, mat og vin har du kommet til himmelen! Vinen fra Rioja-distriktet er viden kjent, og en vinsmakingstur fra vingård til vingård på sykkel er en opplevelse. Og ikke glem å gå fra bar til bar og spis pixtos, den baskiske versjonen av tapas. Eller frister det med Michelinstjerne-mat?

Bilbao har gått gjennom en transformasjon fra sliten industriby til en kunsthovedstad, og de vakre strendene i San Sebastian ligger på listen over verdens fineste strender. Og hvorfor ikke kombinere en firmatur med god mat og drikke med fotball? Real Sociedad spiller sine kamper på Anoeta Arena i San Sebastian.

Se også noen av våre andre reisemål i Spania: Madrid, Barcelona, Mallorca, Alicante, Marbella, Granada og Valencia.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte