Bergen

Land: Norge
Vakker natur og en innholdsrik historie – uansett årstid har Bergen alltid noe å by på. I tillegg finnes et bredt utvalg butikker og restauranter.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

En pulserende og spennende by

Mellom De syv fjell finner man Bergen, en by som siden grunnleggelsen i 1070 har vært en pulserende og spennende by.

Vakker natur, en flott innseiling som avsluttes av den verdenskjente Bryggen, den pittoreske trehusbebyggelsen og den bergenske folkesjelen har gjennom tidene gitt både tilreisende og fastboende varige inntrykk og flotte opplevelser. Uansett årstid har Bergen alltid noe å by på. Hva med en historisk vandring gjennom gatene, med besøk innom Fisketorget, Bryggen, mellom gamle trehus og videre en tur opp i høyden med Fløibanen hvor man får et panoramaskue ut over byen. Denne banen er også den eneste i sitt slag i Nord-Europa. Fra toppen av Fløyfjellet, 320 meter over havet, har man formidabel utsikt over Bergen sentrum og fjordene rundt.

Hurtigruten har sitt hovedsete i Bergen og har daglig seilinger til og fra Nord-Norge. Bryggen står oppført på UNESCOs verdensarvliste og minner om byens historiske tilknytning til Hansaforbundet.

I sentrum av Bergen har man et bredt og variert utvalg av butikker for enhver turist, fra små handlegater som gågaten og Marken, til større butikker sentrert rundt Torgalmenningen, samt kjøpesentrene Kløverhuset og Galleriet.

Andre reisemål i Norge: Stavanger, Lillehammer, Ålesund, Kirkenes, Lofoten, Trondheim og Svalbard

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte