Berlin

Land: Tyskland
Berlin har vært gjennom en enorm transformasjon de siste tiårene. Sporene fra en mangslungen historie finner du i hver krik og krok, bakt sammen med hypermoderne samtidsarkitektur og kunst.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Nattelivet i Berlin er uten sidestykke

Berlin har vært gjennom en enorm transformasjon de siste tiårene. Sporene fra en mangslungen historie finner du i hver krik og krok, bakt sammen med hypermoderne samtidsarkitektur og kunst.

Etter murens fall er byen gjenreist til en av de mest trendy storbyene i Europa. Et besøk til det interaktive museet Story of Berlin er en flott introduksjon til byen, likeledes sightseeingbussen hvor du på hvert stoppested får se en videosnutt fra hvordan akkurat dette gatebildet så ut før krigens herjinger.

Berlin byr dessuten på en rekke kule gruppeaktiviteter. Hva med et lagbyggende og tradisjonsrikt Trabant-Rally, hvor gruppen legger i vei i gamle biler og løser oppgaver for å komme i mål. Eller sightseeing på hjul med «segways», hvor man opplever deler av byen ingen turistbuss kommer til?

Man kan også velge å legge seg på den hippe siden av skalaen, og dra på graffitti- eller cocktail-workshop. I Berlin har cocktailkulturen nærmest eksplodert de siste årene. I en 2-4 timers workshop byr dyktige bartendere på sine best bevarte hemmeligheter. Vi blander, rister og siler drinker i forskjellige farger og smaker. Og ikke minst; Vi nyter!

En mer fartsfylt aktivitet er action-kjøring med Porsche og besøk på Porsche-fabrikken i Leipzig, inkludert en halv dag på racerbanen Porsche Leipzig race track. Volkswagen tilbyr også spennende bilopplevelser, med besøk på verdens største bilfabrikk og testing av en kul (og gjørmete!) terrengbane.

I Berlin er det sjelden kjedelig!

Nattelivet i Berlin er uten sidestykke, og er man ny i byen kan det være morsomt med en guide som viser dere de mest hotte nattklubber og bortgjemte kneiper der berlinerne selv liker å samles. Hva med en kundetur til Berlin? Hele året er sesong i denne fantastiske byen, kanskje toppet av julemarkedet som regnes som et av Europas flotteste.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte