Bodø

Land: Norge
I et av verdens mest spektakulære naturlandskap ligger en av landets raskest voksende byer, her kan du velge og vrake i opplevelser.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Sjø, vind, fjell og vidde! Mulighetene begrenses bare av fantasien.

Med Bodø som base kan du velge og vrake i opplevelser. Ta deg en utepils eller et glass chablis på kaia mens havørnene seiler over horisonten. Syng med på en konsert i byparken eller gå på shopping i byens kjøpesentra og små spesialbutikker. Er hav og sjø noe som trigger deg, blir du tatt ut til noen av landets mest spektakulære nærfarvann i RIB! Alt med en storslått natur som bakteppe.

Bodø ligger på en halvøy og byr på et vidt spekter av aktiviteter. Padle kajakk under midnattssola, ta en tur med hurtigbåt gjennom den imponerende skjærgården eller fisk i verdens sterkeste malstrøm, Saltstraumen. På Kjerringøy kan du besøke norskekystens best bevarte handelssted, som er som hentet ut av en av Knut Hamsuns nordlandsromaner. Øya frister også med høye fjelltopper og hvite sandstrender.

Bodø by har rundt 50 000 innbyggere og er en av landets raskest voksende byer. Er du interessert i kunst og håndverk, har Bodø et variert utvalg av lokale kunstnere, glassblåsere, keramikere og smykkedesignere. Byen har også et stort musikkmiljø som har produsert og fortsetter å oppdage nye talenter på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. I august trekker både Parkenfestivalen og Nordland Musikkfestuke tusenvis av publikummere.

Med direktefly fra Gardermoen, få minutters transfer til sentrum og mangfoldige spennende opplevelser, er Bodø et godt reisemål for din firmatur. Norge er et perfekt utgangspunkt for å dele fantastiske opplevelser, og Bodø er en undervurdert destinasjon.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte