Bologna

Land: Italia
Italias gastronomiske senter – 42 km med arkader og en koselig gamleby. Byen som kalles «den røde by» har et heftig bymiljø, men på en god måte!
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Bologna – en oversett perle i Italia. Et mekka for kultur, shopping og gastronomiske opplevelser!

Bologna kalles også «den røde by», og har hele 42 km med arkader (overbygde fortau). I tillegg er dette Italias gastronomiske senter – og det sier jo ikke så lite. Koselig gamleby med rester av den tidligere bymuren og mengder av historiske bygninger – det er også Bologna.

I området rundt byen finner man Modena med sin balsamico og Ferrari-museet som trekker sitt publikum, mens Pavarottis tidligere landsted, nå museum, og restaurant er verdt et besøk alene. Fra det øyeblikket du ankommer Bologna sitrer alt rundt deg fra et intenst og heftig bymiljø, men på en god måte! Her er det et levende og ungt miljø – en universitetsby verdig. Selv klokken 2 om natten en helt vanlig hverdag finner du folk på gaten og cafeer åpne i utkanten av gamlebyen.

Et paradis for handleglade og andre storbyelskere!

Hvis du elsker kombinasjonen av kultur og shopping i en storbyferie, blir du absolutt ikke skuffet av butikkene. Shoppinggaten Via dell’Indipendenza er rammet inn av de berømte arkadene, og tilbyr et vell av fantastiske butikker i flere prisklasser. Kan man ikke leve uten et designer-kupp kan man prøve lykken på det antikke markedet i Santo Stefano, som nesten er en magisk opplevelse i seg selv.

Bologna er rik på kulturelle opplevelser og attraksjoner, og det er en liten skam at byen står i skyggen av f.eks. Roma og Firenze. Selvfølgelig kan ikke Bologna måle seg med disse byene i forhold til berømte severdigheter og praktbygg – men Bologna må oppleves. Hva med en firmatur til Bologna? Byen er med sine mange arkader nesten et kunstverk i seg selv!

Praktiske spørsmål rundt å reise til Italia? UDs reiseinformasjon har svar på det meste.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte