Bratislava

Land: Slovakia
Et nytt, men spennende bekjentskap. Avslappet atmosfære, gammel arkitektur og store åpne plasser preger den tidligere hovedstaden i det store ungarske riket.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Et spennende bekjentskap med avslappet atmosfære

Kombiner Wiens paléer, Prahas plasser og torg og Budapests smale kafégater – dette er Bratislava!

I forhold til sine langt mer kjente nabobyer er Bratislava et nytt, men ikke desto mindre spennende bekjentskap. Her er det en avslappet atmosfære, hvor vertshusene og alle som rusler rundt i gamlebyen dominerer bybildet. Flott gammel arkitektur og store åpne plasser forteller at Bratislava en gang var hovedstad i det store ungarske riket. Moderne hoteller med alle fasiliteter er elegant tilpasset den gamle arkitekturen. Hele den gamle bydelen har et aristokratisk preg og er som skapt for byvandringer, enten på egenhånd eller i gruppe.

Både Bratislavas arkitektur, språk og kjøkken bærer sterkt preg av påvirkning fra romersk, keltisk, jødisk, ungarsk og selvsagt slovakisk kultur. Også tiårene med kommunisme har satt sine spor: Med ståsted i gamlebyen utgjøres Bratislavas skyline av grå betongblokker, på den andre siden av Donau. Den nye broen over elva er formet som en UFO, og på toppen av broen er en restaurant hvor man kan nyte både mat, drikke og utsikt, samt studere trafikken på Europas viktige ferdselsåre. Ta kontakt med oss for en skreddersydd firmatur til Bratislava.

Praktiske spørsmål om å reise til Slovakia? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte