Brugge

Land: Belgia
En av Europas aller vakreste og best bevarte middelalderbyer. Nordvest i Belgia ligger byen med kanaler, middelalderarkitektur og brostensbelagte gater.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

En av Belgias største turistattraksjoner

Brugge er en av Europas aller vakreste og best bevarte middelalderbyer. Med sine kanaler, middelalderarkitektur og brostensbelagte gater er byen en fornøyelse å utforske. Brugge ligger nordvest i Belgia, nesten ute ved kysten. Med rundt 120 000 innbyggere er byen den største byen i den flamsktalende provinsen Vest-Flandern.

Byen har egentlig ingen ekstreme severdigheter men helheten er uansett utrolig flott. Den beste måten å oppleve Brugge vil for mange være å spasere litt tilfeldig rundt i gamlebyen for å se hva som dukker opp. Store deler av gamlebyen innenfor bymuren er dessuten bilfri, men det finnes nok av hestedrosjer som kjører folk rundt. Et annet alternativ er å reise rundt med kanalbåt. Det går guidede båtturer hele tiden.

Som man forventer av en populær turistby er byen full av cafeer, restauranter og barer. De belgiske spesialitetene øl, pommes frites, sjokolade og vafler kan man få overalt. Dersom man ønsker å vite mer om disse delikatessene har man kommet til riktig by for Brugge har både ølmuseum, sjokolademuseum og pommes frites-museum!

Noe for din neste firmatur?

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte