En av Belgias største turistattraksjoner

Brugge er en av Europas aller vakreste og best bevarte middelalderbyer. Med sine kanaler, middelalderarkitektur og brostensbelagte gater er byen en fornøyelse å utforske. Brugge ligger nordvest i Belgia, nesten ute ved kysten. Med rundt 120 000 innbyggere er byen den største byen i den flamsktalende provinsen Vest-Flandern.

Byen har egentlig ingen ekstreme severdigheter men helheten er uansett utrolig flott. Den beste måten å oppleve Brugge vil for mange være å spasere litt tilfeldig rundt i gamlebyen for å se hva som dukker opp. Store deler av gamlebyen innenfor bymuren er dessuten bilfri, men det finnes nok av hestedrosjer som kjører folk rundt. Et annet alternativ er å reise rundt med kanalbåt. Det går guidede båtturer hele tiden.

Som man forventer av en populær turistby er byen full av cafeer, restauranter og barer. De belgiske spesialitetene øl, pommes frites, sjokolade og vafler kan man få overalt. Dersom man ønsker å vite mer om disse delikatessene har man kommet til riktig by for Brugge har både ølmuseum, sjokolademuseum og pommes frites museum!

Noe for din neste firmatur?

Send forespørsel