Brussel

Land: Belgia
Byen med tre offisielle språk, Europas maktsentrum og mye historie. Opplev parker og grøntanlegg, eller nyt byens kjente gourmetmat og drikke.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Brussel har et renommé som gourmet-by og er spesielt kjent for sin utsøkte sjokolade

De matglades mekka, sumpbyen og Europas maktsentrum er andre navn for Belgias hovedstad.

Byen, som har sitt opphav fra før tusentallet ble i sin tid bygget på en sump, og det opprinnelige navnet Brouschella betyr – omtrentlig – “huset i sumpen”. Med sin lange historie under fremmede nasjoners styre, blant annet romersk, spansk og germansk er Brussel vel rustet til å representere Europa. Byen har hele tre offisielle språk, fransk, nederlandsk og tysk, og gir en indikasjon på alle de kulturelle opplevelsene dere vil oppleve her.

Severdigheter som Grand Place og Manneken Pis preger turistbrosjyrene med god grunn, men Brussel er også kjent for sin art Nouveau-arkitektur. I tillegg er byen kjent for sine parker og grøntanlegg, og er også tegneseriebyen fremfor noen (Tintin ble «født her!). I dag finnes det flere hundre aktive tegneserieforfattere og tegnere med hovedbase i byen. Byen har også et rennommé som gourmet-by, og er spesielt kjent for sin utsøkte sjokolade. Her finnes et mylder av restauranter av meget god kvalitet og i alle priskategorier. I tillegg finner dere mange koselige handlegater og over 30 markeder som preger byen til forskjellige tider.

Belgia er kjent for både øl og utsøkt sjokolade. Det finnes hundrevis av belgiske ølsorter. Vi tar firmatur/kundetur-gruppen med på innsiden av kjente bryggerier. Stella Polaris er en av bryggeriene som ligger i utkanten av Brussel. Vi kan organisere ølsmaking og lunsj. Kanskje vi kan anbefale Beer Bike som en morsom aktivitet i byen?

I Brussel finnes en pub som har over 1900 forskjellige ølsorter.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte