Budapest

Land: Ungarn
Byen som ofte sammenlignes med Paris, og som virker mer tatt vare på og velholdt enn mange andre østlige reisemål. Flotte monumentale bygg, storslåtte boulevarder og romantiske broer med langstrakte elvepromenader.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Fredfylt og livlig metropol

Fredfylt og livlig metropol, men likevel stedvis intim. En by som tar vare på det gamle, men som også fremhever det moderne.

Donau’s elvebredder strekker seg 28 kilometer gjennom Budapest, som ofte sammenlignes med Paris på grunn av sine flotte monumentale bygg, storslåtte boulevarder og romantiske broer med langstrakte elvepromenader. Her møter man en by som virker mer tatt vare på og velholdt enn mange andre østlige reisemål. Skulle man ønske seg en liten tur ut av storbyen anbefaler vi gjerne Szentendre – kunstnerbyen som byr på gallerier, små butikker og restauranter og – av alle ting – et marsipanmuseum.

Av aktiviteter for firmaturer og kundeturer kan vi sterkt anbefale en historisk bysightseeing, et lunsjcruise eller kanskje en guidet pubrunde gjennom de tradisjonsrike utesteder i byen? Eventuelt Beer Bike, som er et artig konsept der man sykler gjennom byens mange gater.

Ønsker man seg en annen artig form for bysightseeing kan vi anbefale enten en guidet segway-tur hvor hver deltager kjører sin egen morsomme tohjuling – enklere enn man tror! Eller hva med å leie de sagnomsuste «fortidens kjøretøyer» trabanter til hele gruppen? Alle har vel kjørt en gammel bil, men her får man en kjøreopplevelse hinsides noe man har prøvd før – gjerne ispedd et visst konkurranseelement med skattejakt og morsomme oppgaver for å ta seg frem til et avtalt mål. Kanskje man ender på Pusztaen med et godt måltid, folkloreshow og hesteoppvisning?

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte