Costa del Sol

Land: Spania
Strandliv, golf og spennende aktiviteter – i tillegg til gunstige hoteller, gode konferansefasiliteter, fantastisk mat og vin og ikke minst sjarme i tonnevis.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Costa del Sol – Solkysten

Costa del Sol som engelskmennene døpte den på 1970-tallet – eller Solkysten direkte oversatt til norsk – fortjener sitt navn. Området definerer kyststripen i Andalusia og er kjent for å ha over 300 soldager i året.

Her ligger byperlene på rekke og rad: Malaga, Marbella, Fuengirola, Estepona, Puerto Banus, Benalmadena med flere. Området kalles også for Golfkysten, med sine over 70 golfbaner. Men et opphold på Costa del Sol byr på mange muligheter i tillegg til strandliv, golf og spennende aktiviteter – her finner man eksklusive og likevel ganske gunstige hoteller, gode konferansefasiliteter, fantastisk mat og vin og ikke minst sjarme i tonnevis. Middelhavsklimaet byr på mange fordeler året rundt – muligheten for å oppleve sol og kortermet også i vinterhalvåret er absolutt til stede. Det åpner for mange muligheter til å skreddersy programmet for akkurat din gruppe, enten dere kan tenke dere en liten sykkeltur, et tema om mat og vin eller kanskje olivenolje, golfkurs, seiltur eller kanskje kajakk – det finnes gode alternativer hele året her på Spanias Costa del Sol.

Malaga

Malaga er «hovedstaden» på Costa del Sol og landets 5. største by med ca. 600 000 innbyggere. I Malaga by finner man et koselig gammelt bysenter, en vakker og spennende mathall, en imponerende handlegate, et nytt og moderne havneområde og ikke minst – en liten vinbar eller tapasrestaurant på hvert eneste hjørne. Byen har mange særdeles gode restauranter og er populært blant de matglade. Her nytes kortreist mat og vin og man får lyst til å lære mer om spansk mat. Kanskje kan en uhøytidelig paella-konkurranse passe dere? Eller et kurs i å lage spennende tapas? I Malaga finnes også flere spa-anlegg som kan ta mindre grupper, deriblant et utsøkt andalusisk hammam. Anbefales! For kunst- og arkitekturinteresserte er både det nybygde havneområdet og den gamle katedralen verdt et besøk. Skuespilleren Antonio Banderas og selveste Picasso er født i Malaga og huset der Picasso ble født er omgjort til et museum man bør få med seg.

Marbella

Mekka for jet-settere og andre livsnytere! Marbella er tettpakket med eksklusive hoteller, nattklubber, restauranter og butikker. For ikke å snakke om golfbanene. Det skal godt gjøres å unngå de. Men bak fasaden finnes den andalusiske sjarmen området er så kjent for. Og ikke minst stranden – den milelange hvite sanden tiltrekker seg både solslikkere, badenymfer og joggere. Marbella ligger ca. 45 minutter fra flyplassen i Malaga og har særdeles mange gode konferansehoteller.

Benalmadena

Benalmadena har mange severdigheter som kan være verdt et besøk, som for eksempel Santo Domingo-kirken som er fra 1700-tallet, beliggende i sentrum av gamlebyen. Castillo de Colomares er bygget til minne om Colombus og i ulike arkitektoniske stiler for å reflektere oppdagelsen av Amerika. Byen har tre utkikkstårn, fra den tiden da Benalmadena fungerte som kystvakt.

Andre reisemål i Spania: Madrid, Barcelona & Costa Brava, Valencia, Alicante og Palma de Mallorca

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte