Cruise – belønning til deg selv og noen du er glad i

Både som ferieform og til firmaturen er cruise et fantastisk produkt. Man kommer til dekket bord og nye steder uten å løfte annet enn hånden til en liten hilsen. Kofferten kan pakkes ut og man savner absolutt ingenting.

De forskjellige rederiene har alle sine ulike profiler og målgrupper og her – mer enn andre steder – er det viktig å velge riktig «seng». De fleste rederier har flest ukescruise, men det finnes cruise ned i 3 dager og opp til mange måneder og år. Cruise kan benyttes som belønningsreiser eller en grunn til å feire en stor anledning – eller bare som konferansen til sjøs hvor alle er i samme båt.

Når det gjelder valg av selskap til den store opplevelsen er det viktig at man tenker på hva man ønsker å bruke dagene ombord til. Er det viktigste at man har god tid på destinasjonene og besøker flest mulig idyller underveis eller ønsker du å utnytte aktivitetene ombord i størst mulig grad? Ønsker dere å ha valgmuligheter når det kommer til restauranter og meny eller synes dere det er fint at slike ting er ordnet på forhånd?

Connections har avtaler med mange rederier og kan gi deg gode råd i cruisevalget. Vi har spesielt kompetanse og gode avtaler med følgende cruiseselskaper:

RCCL – Royal Caribbean Cruise Line, Azamara Cruises og Celebrity Cruises
Holland America Line
Seadream
Silversea
Seabourn
Regent Seven Seas
Hurtigruten

Send forespørsel