Cuba

Land: Cuba
Eksotisk reisemål med solfylte strender, legendarisk musikk og verdens beste sigarer. Cuba er så annerledes, så utfordrende på så mange måter, at den appellerer til vår nysgjerrighet.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Den annerledes karibiske øya

Cuba, bare si navnet, og en rekke bilder dukker opp: brunbarkede menn i Panamahatt dampende på en fet Cohiba, gamle amerikanske biler langs promenaden Malecon, en utrolig kolonialarkitektur, palmer og hvite strender mot en innbydende og solglitrende Karibisk hav – eller musikken: salsa, cha-cha-cha, smektende ømme boleros og kjærlighet og drømmer.

Cuba har de senere årene blitt en populær destinasjon å reise til – et eksotisk reisemål som tilbyr solfylte strender, legendarisk musikk og verdens beste sigarer. Cuba er den største øya i Karibien, en øy som har stått imot USAs handelsblokade i over 50 år – et av de få sosialistiske land som snubler videre på egen vei på underlig vis. Cuba er så annerledes, så utfordrende på så mange måter, at den appellerer til vår nysgjerrighet.

Havanna er den dekadente storbyen Hemingway hadde som tilholdssted på 1930-tallet – stedet hvor han nøt rommen, kvinnene og nattelivet. Arkitekturen er enestående og stemningen i de gamle bydelene helt spesiell. Folket i Havanna er ikke det minste blyge, snarere tvert imot – de er åpenhjertige, varme og nysgjerrige. Hva med et kick-off på Cuba?

Norske reisende til Cuba trenger visum. Mer om dette og annen informasjon finnes på UDs reiseinformasjon for Cuba.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte