Den Haag og Scheveningen

Land: Nederland
Den Haag er en politisk viktig by med mindre enn en halv million innbyggere. Byens strandsone, Scheveningen, tiltrekker seg turister fra hele Europa.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Liten og ekstraordinær

Den Haag er en ekstraordinær og liten by med mindre enn en halv million innbyggere. Til tross for størrelsen har den både landets regjering og parlament-sete og kongehusets residens.

Den Haag er også en av de viktigste byene i FN, med hovedsete for Den internasjonale domstolen. De fleste ambassader og departementer finnes også her. Besøk Binnenhof, Nederlands politiske hjerte og Fredspalasset, der Den internasjonale domstolen holder til. Politisk sett er Haag den viktigste byen i Nederland, men i henhold til grunnloven er det likevel Amsterdam som er landets offisielle hovedstad.

Haag er også en kulturell by med mange gallerier og museer. Her ligger også miniatyrbyen Madurodam som kan benyttes til private events som kundearrangement. Byens strandsone heter Scheveningen og er et yndet rekreasjonsmål for byens befolkning. Beliggende ut mot den engelske kanal har Scheveningen en flott og langstrakt sandstrand som har tiltrukket seg turister fra hele Europa, og det første «Kurhaus» ble åpnet allerede i 1886.

Se også våre andre destinasjoner i Nederland: Amsterdam, Rotterdam og Utrecht

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte