Dubai

Land: De forente arabiske emirater
Før en liten fiskerlandsby, nå en verdensmetropol hvor orientens mystikk møter den moderne vesten. Her kan du shoppe i vestlige merkevarebutikker én dag og nyte synet av tradisjonsrike moskéer den neste.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Dubai – fra fiskerlandsby til verdensmetropol

«Det var en gang» – slik starter eventyrene, og slik starter også beskrivelsen av Dubais historie.

For 50 år siden var Dubai kun en liten fiskerlandsby med noen få tusen innbyggere. Sjeik Rashid bin Saeed al-Maktoum ville endre på dette og bygget en havn i den lille landsbyen. Havnen var begynnelsen på det arabiske eventyret som har gjort Dubai til det det er i dag: en verdensmetropol hvor orientens mystikk møter den moderne vesten. Den ene bygningen er høyere og mer luksuriøs enn den andre. Her ligger verdens høyeste hotell, verdens største kjøpesenter, og verdens eneste syv-stjerners hotell. Alt som skinner her er faktisk gull!

Mens solen steker i ørkenlandskapet utenfor kan man stå på ski i alpinanlegget innendørs. I Dubai får man nemlig i pose og sekk: vestens modernitet og den arabiske tradisjonen og sjarmen. Her kan man dra på ørkensafari med falkejakt og middag i et beduintelt, og du kan bli med på en helaften i 1001 natt-stil.

Nyt en festmiddag høyt oppe i luften, eller dra på en eksotisk ballongferd over Emiratene. Hva med et kick-off i Dubai? Bo på luksuriøse og moderne hotell og nyte synet av tradisjonsrike, vakre moskeer. Her kan du shoppe i vestlige merkevarebutikker eller gå deg vill på arabiske markeder.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte