Connections tilbyr fotballtur og billetter til både cupspill og liga i Europa

Vi jobber med seriøse klubber og billettagenter i Tyskland, England, Italia, Spania med flere. Gjennom disse kan vi tilby fotballtur og billetter til både cupspill og liga i Europa.

Vi forhandler billetter for grupper både med og uten omvisning på stadion eller besøk av et kjent navn som kan krydre opplevelsen. På Camp Nou i Barcelona har vi egen avtale som gjør det mulig å spille sin egen fotballkamp på den berømte matta. Engelsk Premier League, italiensk Serie A, tyske Bundesliga eller spansk La Liga – eller kanskje en mesterligafinale – valget er ditt. Det er et mylder av regler og gode tips å ta med seg når man skal på kamp i utlandet med små eller store grupper og det er her vi kan hjelpe deg. Kunnskap om hvor og når man bør kjøpe billettene, krav til identifikasjon og ikke minst hvorvidt en billett er godkjent eller ikke – her er det mange måter å komme i mål. Noen ganger også baklengs. Det er der vi kommer inn – så slipper du å score mål på feil banehalvdel!

«Fotball er ikke en kamp på liv og død – det er mye viktigere enn som så» uttalte Bill Shankly tidligere. Vi vet ikke helt om vi er enige med ham – selv når man skal på fotballkamp trenger heltene mat og drikke. Fotball er ofte et av flere elementer i en vellykket tur. Det er i dette landskapet vi kan hjelpe deg med firmaturen din – fotball og litt til!

Send forespørsel