Gardasjøen

Land: Italia
Italias største innsjø ved foten av Alpene, kjent for sine flotte vingårder og olivenlunder. Nydelig mat og drikke, markeder, shopping og meget gode konferansehoteller.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Gardasjøen, Nord-Italias vingård – verdenskjent for sine flotte vingårder og olivenlunder

Gardasjøen er Italias største innsjø og ligger vakkert til ved foten av Alpene med Dolomittene i nord og moreneåsene i sør.

Den er 346 m dyp og 52 km lang, og vil man helt rundt er det 150 km å kjøre. De mange landsbyene som ligger som perler på en snor rundt sjøen kan friste med både pittoreske markeder og elegant shopping, og området er kjent for meget gode konferansehoteller. Det helt store nattelivet finner man ikke rundt Gardasjøen, selv om det finnes noen diskoteker. Her spiser man middag, spaserer langs strandpromenadene og avslutter kvelden på en vinbar.

Klimaet gir ultimate forhold for rik vegetasjon som sitrontrær, oleandere, magnolia og bougainville, og området er verdenskjent for sine flotte vingårder og olivenlunder. Det er lett å finne steder for prøvesmaking og salg av de lokale produktene. I denne regionen kan man utøve allslags sport, fra tennis, dykking og golf til paragliding, fjellklatring og gokart. Seilere og vindsurfere finner ideelle forhold her. Gardasjøen skal være Italias reneste innsjø, men selv om det er mulig å bade mange steder er ikke sjøen kjent for enorme badestrender.

Andre reisemål i Italia: ToscanaVeronaMilano & Bergamo, Bologna, Piemonte, Taormina, Amalfi og Roma

Praktiske spørsmål rundt å reise til Italia? UDs reiseinformasjon har svar på det meste.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte