Gdansk, Gdynia og Sopot

Land: Polen
Tricity – den historiske by (Gdansk), den moderne industriby (Gdynia) samt Sopot for bad og avslapping. I dette området finnes et variert kulturtilbud, uteliv og gode handlemuligheter, i tillegg til nydelige sandstrender og gode hotell- og restauranttilbud.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Industri, historie, bad og avslapping

Byene Gdansk, Gdynia og Sopot ligger tett inntil hverandre og kalles Tricity hvor de representerer henholdsvis den historiske by (Gdansk), den moderne industriby (Gdynia) samt Sopot for bad og avslapping. Sopot er et populært feriested med nydelige sandstrender, aquaparker og gode hotell- og restauranttilbud.

Gdansk– byen de fleste av oss forbinder med Solidaritetsbevegelsen, men også en gammel kongeby med tusenårig historie, en gang Polens største og rikeste by. Dagens Gdansk er en livlig og gjestfri storby med variert kulturtilbud, uteliv og gode handlemuligheter, men også et senter for teknologi og industri og en viktig havneby. Sommerstid anbefaler vi å kombinere besøket med sol og strandliv langs Østersjøens flotte kystlinje. Den gamle hansabyen hadde sin storhetstid på 1500-tallet, og har en av de fineste gamlebyene i Europa, med utallige koselige kafèer, puber og romantiske restauranter. Her er mange kunstgallerier, og i helgene fylles Gdansk av liv og underholdning og kulturelle arrangement.

Andre reisemål i Polen: PoznanKrakowWarszawa og Wroclaw

Praktiske spørsmål rundt reiser til Polen? UDs reiseinformasjon har svar på mye.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte