Geilo

Land: Norge
Perlen innerst i Hallingdal som alle har hørt om. Stå på ski eller besøk gode restauranter, shopping og velvære, her kan du lade batteriene og få en god pause fra en hektisk hverdag.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Perlen innerst i Hallingdal

Geilo i Hol kommune med sine 4900 innbyggere og 5300 hytter har alle hørt om, og nesten alle har vært der. Enten du er fra Hordaland, Buskerud eller Oslo – er sjansen stor for at du har besøkt  tettstedet for å nyte alpinfasilitetene, gå fottur ved Hallingskarvet eller delta på renn eller sykkelløp langs Skarven. Turistelementene på Geilo er mange og kjente, og likevel lover vi at vi lager et innhold på firmaturen som vil gi deg et helt nytt perspektiv på denne perlen nesten innerst i Hallingdal.

Øverst i Hallingdal, langs Bergensbanen, finner du Geilo. Ved foten av Hardangervidda og Hallingskarvet nasjonalpark ligger alpinanlegg og langrennsløyper og venter på deg. Trives du best uten ski på beina finnes det masser av andre, spennende aktiviteter. Geilo byr også på gode restauranter, shopping og velvære, her kan du lade batteriene og få en god pause fra en hektisk hverdag.

Om sommeren byr Geilo på uendelige turmuligheter, her kan du prøve fiskelykken i fjellvann eller om du er på jakt etter mer fart byr området på høydeparker, rafting og en rekke andre actionfylte opplevelser.

Vi skreddersyr din firmatur til en opplevelse helt utenom det vanlige!

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte