Gøteborg

Land: Sverige
Gøteborg er en av Nordens mest populære reisemål, og har mye å tilby deg som vil på firmatur eller lage et event. Byen på den svenske vestkysten har en blomstrende kulturscene og et pulserende byliv.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Hvis du velger Gøteborg for din neste firmatur eller event, vil du oppleve at byen er overraskende lett tilgjengelig. 4 timer med tog fra Oslo, eller en 2,5 times ferjetur mellom Sandefjord og Strømstad, med påfølgende busstransport. Det finnes også en internasjonal flyplass med flere direkteruter.

Variert, fargerik og trendy er stikkord for Gøteborg. Og grønn – på flere måter! Det bugner av parker som gir en følelse av ro og avslapning. Men byen er også et riktig valg hvis du er opptatt av at arrangementet ditt skal være mest mulig bærekraftig. Gøteborg er nemlig kåret til verdens mest bærekraftige reisemål seks ganger på rad. I 2021 vant byen en gjev pris av selveste Lonely Planet.

Ikke overraskende er det mange gode alternativer for overnatting i Gøteborg, avhengig av preferanser og budsjett. Du kan finne alt fra luksushoteller til budsjettvennlige gjestehus. Faktisk er 88 prosent av hotellrommene i byen miljøsertifiserte, noe som gjør det enkelt å ta grønne valg.

Byen tilbyr dessuten en rekke varierte aktiviteter på den sosiale fronten, og er perfekt for teambuilding med ansattgjengen.

Ta med de ansatte på vandretur gjennom fargerike og bohemske nabolag som Linnéstaden, Majorna, Haga og Magasinsgatan. Her finnes et mangfold av uavhengige butikker, kunstgallerier, kafeer og restauranter. Og spennende arkitektur.

Eller besøk Escape Room der teamet må samarbeide og løse gåter for å komme seg ut. En engasjerende aktivitet som fremmer samarbeid og problemløsning. Eller kan det friste med båttur i vakker skjærgård, med piknik på en av de mange svabergene?

I Gøteborg tilbys det matlagingskurs der de ansatte lager tradisjonelle svenske retter eller deltar i en kokkekamp. Du kan dra på fotballkamp, eller sjekke ut en av byens mange kulturtilbud. Gøteborg huser et av Europas mest kjente orkestre, Gøteborgs Symfoniker, og en velrenommert opera.

Ikke minst har Gøteborg en vanvittig livlig utelivsscene. Barer, klubber og utesteder ligger som perler på en snor, spesielt i området rundt Avenyn og Linnégatan.

Alt i alt har byen har bevart sin maritime atmosfære, og med sine vakre kanaler, arkitektur og pulserende byliv tiltrekker Gøteborg seg både lokale og internasjonale besøkende året rundt.  

Et godt, grønt og trendy valg for din neste firmatur eller det perfekte event!

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte