Granada

Land: Spania
Verdensarvbyen der magi og myter forenes. I sommerhalvåret kan du stå på ski om formiddagen og surfe på sjøen om ettermiddagen. Her får du et mangfold av aktiviteter og kulturer du ikke finner mange andre steder i Europa.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Magi og myter forenes i Granada

Sør i Spania mellom middelhavskysten og det andalusiske innlandet, ved foten av Sierra Nevada, ligger Granada, byen i provinsen med samme navn.

Med historie som strekker seg mer enn 1000 år tilbake i tid, sier det seg selv at byen besitter noen av landets viktigste historiske og kulturelle arv. At byen i flere hundre år var underlagt maurerne ses i de flotte arkitektoniske monumentene rundt om i byen. Kanskje mest kjent er Alhambra som ble påbegynt i 1248 og som står oppført på Unescos verdensarvliste.

Magi og myter forenes i Granada. I gamlebyen Albaicin kan du gå deg vill i de trange og bratte steinbelagte gatene, blant murhusene der undersåttene til den mauriske herskeren en gang bodde. Her ligger teterias (arabiskinspirerte tehus) med fargerike fløyelsputer og snirklete dekor. Kjøp deg et par glitrende tøfler, sug inn stemningen – og kanskje en is eller to.

Granadaregionen har noe å tilby alle typer mennesker

Frister det med en incentive i Granada? Her får man som regel fremdeles en gratis tapasrett for hver drikke man bestiller. La servitøren overraske deg med en liten tortilla (spansk potetomelett), pølse eller ost. Granadaregionen har noe å tilby alle typer mennesker. Kort avstand til hav og fjell gjør at man i perioden november til mai kan stå på ski i fjellene om formiddagen og surfe på sjøen om ettermiddagen, spille golf eller rett og slett bare nyte livet på en kafé eller tapasbar.

Et mangfold av aktiviteter

På en klar dag ser du Afrikas nordkyst fra toppen av skianlegget – og selvfølgelig Costa del Sol-kysten som du kan bade i etter endt skitur. Ski in, beach out! Studentbyen Granada byr på et mangfold av aktiviteter så vel som kulturer du ikke finner mange andre steder i Europa – om noen!

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte