Grønland

Land: Grønland
Kontrastenes land, en verden helt for seg selv. Her finnes – i tillegg til is og kulde – grønne fjell, lange fjorder, stupbratte klipper og varme kilder.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Grønland er kontrastenes land, og en verden helt for seg selv

Bli med til verdens største øy!

Øya med så mange myter at ikke engang moderne teknologiske fremskritt har kunnet underkue de fantastiske fortellingene. Grønland er kontrastenes land, og en verden helt for seg selv. Den som tror at is og kulde er alt man finner, tar feil. Her finnes også grønne fjell, lange fjorder, stupbratte klipper og varme kilder. Dyrelivet er også rikt, og hval, sel, reinsdyr, moskus og isbjørn trives godt på øya.

De 57 000 innbyggerne som bor på øya er hovedsakelig inuitter (eskimoer) og holder stort sett til på vestsiden. Levesettet deres er blitt preget av den ekstreme naturen på øya. Livet som selfangere og jegere i små, isolerte samfunn gjenspeiles i språket, musikken, mytene, klærne og hjemmene deres. Grønlenderne er kjent for å være vennlige og har aldri vært i krig med noen. Lokalbefolkningen er stødig i dansk og derfor enklere å kommunisere med enn på engelsk.

Friluftsmennesker vil trives på Grønland. Her kan man delta på hvalsafari og breturer eller stikke innom det nasjonale museet. La oss skreddersy en firmatur eller et kundearrangement på Grønland som dere sent vil glemme.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte