Hamburg og Bremen

Land: Tyskland
Hamburg – den flotte storbyen med flere broer enn Amsterdam er godt pakket inn i mengder av restauranter, shopping og natteliv. Tysklands nest største by etter innbyggertall, og samtidig en av de mest velstående. 
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Den glemte storbyen

Hamburg – den flotte storbyen med flere broer enn Amsterdam er godt pakket inn i mengder av restauranter, shopping og natteliv. Tysklands nest største by etter innbyggertall, og samtidig en av de mest velstående. Byen har også en av verdens største havner – den nest største i Europa. Hamburgs historie og bylandskap har alltid vært dominert av vann. Byens lokalisering på elven Elbe og den store havnen ble starten på rikdommen i Hanseatertiden, og er fortsatt en viktig del av byens næringsliv.

Det berømte fornøyelseskvartalet rundt det beryktede Reeperbahn i distriktet av St. Pauli oppsto nettopp for sin nærhet til bryggen.  Hamburgs innbyggere og besøkende verdsetter også innsjøen Alsteren som ligger i midten av byen og som tilbyr populære rekreasjonsområder. Nettopp vann er gjerne tema for aktiviteter man kan finne på i Hamburg- vi arrangerer alt fra dragebåtfestivaler til middagscruise på Elbe. Byen har spennende arkitektur både av eldre og nyere dato, og fagturer hit for arkitekter, byutviklere og lignende fagområder har vi erfaring i gjennom mange år. Nytt i 2017 er det spennende, nye konserthuset Elbphilharmonie som rager 110 meter over bakken. Bygget er formet som en terrassert vingård og huser 3 konsertsaler hvor man som publikum aldri sitter lenger enn 30 meter fra dirigenten. Selvsagt skaffer vi også billetter til en av konsertene dersom dere ønsker det!

Hamburg er svært allsidig og moderne – og en litt glemt destinasjon for turisten i oss. Byens mange hoteller har høy standard og selv om prisnivået er høyere enn bl.a. Berlin så finnes det moderne, gode og varierte muligheter innen både overnatting og servering. Ser vi konturene av en ny glansperiode de nærmeste årene? 

En time fra Hamburg ligger Bremen – Hansabyen med banebrytende teknologisk miljø, fotballklubben Werder-Bremen og et kompakt og hyggelig bysentrum. Vi kan også tilby dine gjester et besøk på Mercedesfabrikken for å se de sprekeste modeller ta form på samlebåndet, eller til en lære- og smaksrik opplevelse på Becks-bryggeriet. Avstanden gjør at man kan ta turen på en ettermiddag om man da ikke ønsker å bo i sjarmerende og prisgunstige Bremen. Vi viser for øvrig til UDs reiseinformasjon for Tyskland.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte