Hundekjøring

Glade huskyer ivrer etter å få ta deg med på tur. Gjør som de lokale svalbardianerne: Sele opp ditt eget hundespann, og bli med ut i den uendelige villmarken.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Magisk opplevelse i storslått arktisk natur!

Glade huskyer ivrer etter å få ta deg med på tur. Gjør som de lokale svalbardianerne: Sele opp ditt eget hundespann, og bli med ut i den uendelige villmarken. Et ord: Magisk!

Hundekjøring på Svalbard er en helt spesiell opplevelse, og huskes for livet ut. På den mørkeste tiden av året er det kanskje aller mest spesielt, da polarhundene lydløst suser gjennom det arktiske landskapet, og det er så vidt du skimter fjellsidene i polarmørket. Er du heldig danser nordlyset over himmelen.

Svalbardnaturen er rå og vakker, uansett årstid. Fra hundesleden, en aktivitet som gjøres hele året, kan du oppleve det unike dyrelivet. Ofte ser vi svalbardrein, polarrev og ryper, og er du ekstra heldig: isbjørn. Husk at svalbardnaturen også er uforutsigbar og lunefull. Derfor har vi alltid med lokale guider som ivaretar sikkerheten.

Føl deg som Nansen eller Amundsen, der du legger i vei på et snødekt landskap. Vi kjører ofte to og to i hvert spann, der en er sjåfør og en er passasjer.

Bak logrende hundehaler er Svalbard absolutt vakrest!  

Connections kan firmaturer til Svalbard. Vi skreddersyr gjerne din tur. Kontakt oss i dag!

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte