Jubileumsfest

Planlegger du jubileum? La oss fikse din jubileumsfest – og garantert god stemning! Vi i Connections vet at det er mange ting som skal klaffe om arrangementets ettermæle skal klinge godt og lenge, og ønsker å bidra til en litt enklere hverdag for deg som har dette ansvaret.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Planlegger du jubileum? La oss fikse din jubileumsfest – og garantert god stemning!

Vi i Connections vet at det er mange ting som skal klaffe om arrangementets ettermæle skal klinge godt og lenge, og ønsker å bidra til en litt enklere hverdag for deg som har dette ansvaret.

Vårt ønske er at gjestene skal dra fra festen med stor tilfredshet, et smil om munnen og full av nye opplevelser rett inn i minneboka.

Og ikke minst ønsker vi å skape en anledning som vil hedre din bedrift!

Våre arrangement er skreddersydd med kjærlighet. Variert innhold, god stemning, mat og drikke av høy kvalitet, og faglig forankring til riktig destinasjon og pris. Intet arrangement for lite, eller for stort.

Vi tilbyr dessuten digitale moderne løsninger som din bedrift kan dra stor nytte av. Løsninger som gjør planleggingen av festen sømløs, brukervennlig og effektiv – med blant annet digital påmelding og kommunikasjon med gjestene før, under og etter festen.

Vi bidrar med vår årelange erfaring og gode råd, og forenkler hverdagen for deg. Alle skal bli fornøyde – du som vertskap, dine gjester, kunder eller ansatte.

Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte