Kirkenes

Land: Norge
Helt nord i Norge – med fjell, fjorder, skoger, innsjøer, nordlys og midnattssol. Her er det mange muligheter for opplevelser og utflukter.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Et grensesprengende eventyr!

Kirkenes med sine ca. 6000 innbyggere befinner seg helt nord i Norge og fikk bystatus i 1998. Byen byr på storslagen natur med sine fjell, fjorder, skoger, innsjøer, nordlys og midnattssol.

Naturen tas i bruk når man beveger seg her oppe, enten det foregår på hundeslede, i kano eller i båt, på firehjuling eller snøscooter. Spesielt når gradestokken kryper nedover til de kalde blå åpner det seg mange muligheter for opplevelser og utflukter i Kirkenes. Vi inviterer dere med på en reise i nord med Kirkenes som utgangspunkt. Vinteren i Finnmark byr på store kontraster, alt fra bitende kulde til temperaturer rundt 0 til 5 grader i mars/april. Været kan vi ikke forutsi, men vi kan love deg at det blir en flott tur i nydelig natur.

Vi har ikke glemt de gastronomiske høydepunktene her oppe. Både kongekrabbe og Varangerlam er egne varemerker med høy status på matfronten. Det samiske kjøkkenet er også godt og byr ikke minst på ekte mat – rett fra naturens spiskammers. Kirkenes grenser til både Russland og Finland, noe som gir kommunen et multinasjonalt preg: her finner man russiske gateskilt, finsk språk, samisk kultur og svarte og endeløse Barentshavet. Dette er definitivt et eventyr! Kanskje noe for deres firmatur?

Andre reisemål i Norge: Stavanger, Bergen, Ålesund, Lillehammer, Lofoten, Trondheim og Svalbard

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte