Kokkekamp

Hva er vel mer sosialt enn å lage mat sammen? I denne populære gruppeaktiviteten begynner vi med å dele gjengen inn i mindre grupper. Nå skal kulinariske oppgaver løses!
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Sammen skal dere lage en gourmetmiddag med fantastiske råvarer.

Hva er vel mer sosialt enn å lage mat sammen? I denne populære gruppeaktiviteten begynner vi med å dele gjengen inn i mindre grupper. Nå skal kulinariske oppgaver løses!

For det er tid for gourmetmiddag. Med ferske råvarer og en høyt kvalifisert stab av kokker som gir nødvendig instruksjon, skal gruppene jobbe sammen om å lage en smakfull middag. Når middagen er ferdig og gruppene er i gang med å nyte måltidet, gjennomfører vi en kåring av de ulike rettene. Her måler vi maten etter et knippe kriterier, hvor både forberedelser, anretning, utseende, konsistens og smak teller. Ikke minst ser kokkene på lagarbeidet underveis.

Det er dessuten mange måter å gjennomføre kokkekampen på. Gruppene kan for eksempel tilberede hver sin rett til måltidet. Et lag står for forretten og et annet lag for hovedretten. Man kan også velge å gi lagene et variert utvalg av ingredienser, og se hva de kommer opp med av kreative og smakfulle ideer.

Det er morsomt og lærerikt å lage mat når man utfordres! Konkurransefaktoren kan bli stor i kokkekampens hete, så her gjelder det å skjerpe alle sanser.  

Kokkekamp kan arrangeres nærmest hvor som helst, og noen velger å hyre inn kjendiskokker for å bedømme mat og innsats. Her avgjør ditt budsjett. En positiv opplevelse blir det uansett!

Kontakt oss i Connections for mer informasjon.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte