Las Vegas med sine fantastiske bygg, enorme palasser og glitrende fasader

Las Vegas lever i sin egen liten boble og ”det som skjer her, blir her” er det mest vanlige ordtaket. Alt man har hørt om byen viser seg å være sant – og litt til.

Det er stedet for romantikk og improviserte bryllup og for gambling, store biler, diamanter og dyre vaner. Las Vegas var en stille og rolig by inntil gambling ble legalisert i 1931. I dag har byen over 2 millioner innbyggere og er den raskest voksende byen i USA.

Den kan vel neppe kalles en vakker by, men med sine fantastiske bygg, enorme palasser og glitrende fasader er den likevel kun seg selv lik. Las Vegas kalles også plagiatbyen, her finner man kopier både av Venezias kanaler og Empire State Building. Dette er stedet for de store magiske showene og sparkepikene. Nattelivet er sagnomsust, her er det underholdning på hvert gatehjørne, for ikke å si hver meter av The Strip, byens berømte boulevard. Las Vegas har flere og større hoteller enn noe annet sted på jord. Skulle man overnattet en natt i alle byens hotellrom ville det tatt over 288 år!

Men først og fremst er Las Vegas en by hvor man kan oppleve mye og leve stormannslivet noen hektiske dager. Grand Canyon og the Red Rock er populære utfartssteder, man kan lete etter gull på gamlemåten eller rafte på Colorado River. Et av de berømte showene er obligatorisk kveldsunderholdning og spisesteder finnes i alle kategorier og prisklasser.

Andre reisemål i USA: Florida og New York

Send forespørsel