Las Vegas

Land: USA
«Det som skjer her, blir her», er et velkjent ordtak, og Las Vegas lever i sin egen lille boble. Romantikk og improviserte bryllup, gambling, store biler, diamanter og dyre vaner er kjennetegn for denne byen.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Las Vegas med sine fantastiske bygg, enorme palasser og glitrende fasader

Las Vegas lever i sin egen liten boble og «det som skjer her, blir her» er det mest vanlige ordtaket. Alt man har hørt om byen viser seg å være sant – og litt til.

Det er stedet for romantikk og improviserte bryllup og for gambling, store biler, diamanter og dyre vaner. Las Vegas var en stille og rolig by inntil gambling ble legalisert i 1931. I dag har byen over 2 millioner innbyggere og er den raskest voksende byen i USA.

Den kan vel neppe kalles en vakker by, men med sine fantastiske bygg, enorme palasser og glitrende fasader er den likevel kun seg selv lik. Las Vegas kalles også plagiatbyen, her finner man kopier både av Venezias kanaler og Empire State Building. Dette er stedet for de store magiske showene og sparkepikene. Nattelivet er sagnomsust, her er det underholdning på hvert gatehjørne, for ikke å si hver meter av The Strip, byens berømte boulevard. Las Vegas har flere og større hoteller enn noe annet sted på jord. Skulle man overnattet en natt i alle byens hotellrom ville det tatt over 288 år!

Men først og fremst er Las Vegas en by hvor man kan oppleve mye og leve stormannslivet noen hektiske dager. Grand Canyon og the Red Rock er populære utfartssteder, man kan lete etter gull på gamlemåten eller rafte på Colorado River. Et av de berømte showene er obligatorisk kveldsunderholdning og spisesteder finnes i alle kategorier og prisklasser.

Andre reisemål i USA: Florida og New York

Praktiske spørsmål rundt å reise til USA? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte