Lillehammer

Land: Norge
Kjent for OL i 1994 og TV-serien Lilyhammer, rundt 15 mil nord for Oslo ligger et sjarmerende bysentrum omgitt av fantastisk natur.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Sjarmerende bysentrum omgitt av fantastisk natur

Ca. 15 mil nord for Oslo, i Innlandet fylke, ligger Lillehammer. En kommune med under 30 000 innbyggere, som ble verdenskjent da Norge i 1994 arrangerte de «beste olympiske vinterleker noensinne».

I tiden etter OL ble byen godt besøkt av turister fra hele verden noe som byen levde godt på en stund. Nå er byen nok en gang plassert på kartet gjennom den norske TV-serien «Lilyhammer» hvor vi treffer den kjente musikeren Steven Van Zandt som et tidligere medlem av New York-mafiaen.

Lillehammer består av et sjarmerende bysentrum som er en opplevelse i seg selv. Her finnes sjarmerende, bevaringsverdige bygårder som danner rammen om et moderne og trivelig handelsmiljø i lav trehusbebyggelse. Sentrum omkranses av store skogområder, fjell, vassdrag, dalføre og fjellvidder – områder som egner seg godt for turer både sommer og vinter.

Aktiviteter i Lillehammer

Som region tilbyr Lillehammer mange aktiviteter for store og små. For de aktive frister regionen med rafting i Sjoa, veggklatring i Fagerhøy, kanopadling i Åstaelva og sykling i Hafjell Bike Park. For de som reiser med barn kan Hunderfossen Familiepark være et godt alternativ. Lillehammer har flere gode restauranter å velge mellom – alt fra gjestgiveri på Norsk Vegmuseum til brasilianske retter på Churrascaria.

Andre reisemål i Norge: StavangerBergenÅlesundKirkenesLofotenTrondheim og Svalbard

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte