Lofoten

Land: Norge
Et lite Norge i miniatyr – magiske lysbrytninger, vintre med mørketid og nordlys og somre med lyse netter og midnattssol.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Lofoten er øygruppa som ligger vest i havet nord for Polarsirkelen på 67. og 68. breddegrad, samme breddegrad som Alaska, Grønland og indre Sibir.

Svolvær er et lite Norge i miniatyr

Lofoten blir omtalt som et lite Norge i miniatyr med Svolvær som hovedstad. Svolvær byr på annerledes og eksotisk kultur, innhyllet i Lofotens magiske lysbrytninger, vintre med mørketid og nordlys og somre med lyse netter og midnattssol. Fra gammelt av har Svolvær vært et senter for Lofotfisket og kjent for sine fiskerier som stod for en sterk verkstedindustri og økonomisk vekst i regionen. I tillegg til Lofotfiske kan Svolvær by på et yrende byliv både på dag og kveldstid, samt at det finnes flere kjøpesentre og butikker rundt torget i sentrum.

Vakre lille Henningsvær omringet av mektige fjell

Henningsvær er et sjarmerende lite fiskevær som befinner seg ytterst i havgapet. Dette lille øyriket er omringet av mektige fjell som stiger opp av Lofothavet, skreiens rike. Henningsvær er bygd på holmer og forbundet til fastlandet med to bruer. Noen deler av byen står på påler, noe som har ført til at flere kaller Henningsvær for Nordens Venezia. Her finner man ikke store kjøpesentre eller reklameskilt, men hyggelige småbutikker, verksteder, gallerier og spisesteder. Naturen her er unik, og hver årstid har sin sjarm enten det er midnattssol eller nordlyset som skinner. Henningsvær er ikke et stort sted med sine 470 innbyggere, men tilbyr gode mat- og vinopplevelser, kunst og kultur, turer på havet og i fjellet, samt aktiviteter som trandamping og kaviarlaging. Man kan også få prøvd seg som glassblåser I slutten av mars hvert år syder det av både fisk og mennesker i Lofoten, folk fra hele verden kommer for å delta i det årlige VM i skreifiske. En unik opplevelse i vår egen bakhage.

Aktiviteter i Lofoten:

Skreifiske, Galleri med isbar, Spabehandlinger, RIB-safari, Trollfjord & Havørnsafari, Kajakk i Lofotens skjærgård, Lofoten Vikingmuseum.

Andre reisemål i Norge: Stavanger, Bergen, Ålesund, Kirkenes, Lillehammer, Trondheim og Svalbard

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte