London

Land: England
De sprekeste aktivitetene, de hotteste restaurantene og et natteliv man bare kan drømme om. London går aldri av moten!
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Europeiske finanser og nattlige eskapader – Londons to verdener!

London går aldri av moten, og drar man ikke for å oppleve fotball i toppklasse, er det fortsatt shoppingby nr. 1 for mange nordmenn.

Byen fornyer seg kontinuerlig og byr på de sprekeste aktivitetene, de hotteste restaurantene og et natteliv man bare kan drømme om! Vi skaffer fotballbilletter til de fleste kamper både i Premier League og i forskjellige cuper. For de som vil gjøre noe annet kan vi foreslå alt fra et sofistikert middagscruise med underholdning på Themsen til Jack the Ripper Pub Crawl. London er også showby nr. 1 og både teater, musikaler og andre kulturelle forestillinger er populære for oss nordmenn.

London kniver konstant med New York om tittelen «verdens finansielle sentrum». Uansett om de i øyeblikket er tittelholder eller ikke – når det gjelder europeisk økonomi så finnes mye av denne kompetansen her i London. Det er derfor lett å knytte destinasjonen til tema som omhandler finans, bank, økonomi mm – Connections bidrar gjerne med å sette opp faglige program som ivaretar dette, inkludert å tipse om gode foredragsholdere i temaet.

London er i tillegg svært enkelt å reise til fra Norge og Skandinavia – og svært aktuelt om man skal samle «flokkene» fra hele landet. Les mer om firmatur og kundearrangement her.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte