Marbella

Land: Spania
Hjertet i lekestuen for de bemidlede og berømte. Opplev sjarmen med smale gater, historiske bygninger og en rekke små restauranter og barer, og et natteliv i vakre omgivelser.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Omkranset av høye fjell og milevis med sandstrender

Costa del Sol er viden kjent for sitt fantastiske klima og sitt eksklusive preg. «Eksklusivitet» er et stikkord mange vil trekke frem i assosiasjon med Costa del Sol, og Marbella er kanskje den byen som i størst grad har bidratt til det eksklusive uttrykket regionen har blitt festet ved.

Byen ansees av mange som hjertet i lekestuen for de bemidlede og berømte. I gamlebyen kan man oppleve den opprinnelige sjarmen med smale gater, historiske bygninger og en rekke små restauranter og barer. Området byr på et pulserende natteliv i vakre omgivelser. Marbella har en havn i sentrum og en havn 5km vestover, Puerto Banús. Denne er først og fremst kjent for sine luksusyachter, designerbutikker og eksklusive restauranter. I enden finner man «The Golden Mile», en nesten endeløs strekning med eksklusive villaer og herskapshus. Omkranset av høye fjell og milevis med sandstrender, er Marbella en juvel i topografi så vel som i rikdom. Den marmorbelagte strandpromenaden er et godt utgangspunkt for en rusletur for å beskue solkystens smaragd, Marbella.

Andre reisemål i Spania: MadridBarcelona & Costa BravaValenciaAlicante og Palma de Mallorca

Praktiske spørsmål rundt å reise til Spania? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte